aps -10xxx iyi katliam, eğitime devam,..... 72800 değişiler ve aşağı kırışlar baca yngını demiştim, bu bölüm itfaiye bölümü, tazyikli su ile yangına müdahale edildi, keh keh, şimdi de planım hazır,.....
aps -10xxx iyi katliam, eğitime devam,..... 72800 değişiler ve aşağı kırışlar baca yngını demiştim, bu bölüm itfaiye bölümü, tazyikli su ile yangına müdahale edildi, keh keh, şimdi de planım hazır,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cuma yazmıştım...tepki üst sınırını spotta 70 000 komuştum...69 850 deyiz şu an....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
vawwww...yüzde 6 çıktık...ımkb 100 de....muhtesem bi tepki....
çok acıkcı varmış ana kaartlarda....garan 132 trilyon oldu....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
günaydın uşahlar. V çıkışı ihtimali var dimedi dimeyin.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
paritem...teprik ediyorum bitanem....yarasın....
buralardan cörtüm,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu cörtüm kalıcı deyil, gerkli yerden flat olacak, inra puvanına yönelik,...
Bismillah 69400 şort....cok az...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
275 flat oldu,
ilk kademem fibo 38 de idi gedi....ikinci kademem fib 50 de....fibo 23 ü atladı zaten....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri