çaktım usaglar....2600 puan karı cebe dıgtım....flatım....
çaktım usaglar....2600 puan karı cebe dıgtım....flatım....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Kuzu götürdün malı.
Ben uzun olmaya cesaret edemedim.
Ama kısaları kapatmakla iyi etmişim.
Yukarı hep yukarı
68 650 tüm uzunları kapadım...2650 puvanı cebe kodum.....ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
arkadaşlar son durumda flatım, ağanın bütün hareketleri kontrolüm altında, 5 dakikalıktan günlüğe kadar, ama geldiğimiz boyutta bir süreliğine gizlilik adına bunu affınıza sığınarak paylaşmayacağım,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu bölüme dikkat edin, soru işaretleri ortadan kaldırılıyor,.......marginler, stoplar, kafa göz, ağız burun tekme,.....ama bir yere kadar, oraya geldiğinde short olurum, ...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ztoplayan cört kardeşlerim, 7xxx kontrat, iyi rakam, cuma için lönk 10xxx di
bir 1/10 daha 68825den.
maliyet 68650 2/10.
kapattığım yerin 2000puan üzerinden kısaları yerine koyuyorum.
3. için bekleyeceğim.
Yukarı hep yukarı
tirexler mideyi boşalttı....yeni av mevsiminde buluşmak üzere.....![]()
cuma düşüşü tamamen aldı geri...gap kapandı....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
son işlemim 900 den short 725 flat oldu,
short yerim 69 200....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri