700 ort şorto .. .. yeter a* .. alsat tansiyon yaptı biraz .. vayyy
700 ort şorto .. .. yeter a* .. alsat tansiyon yaptı biraz .. vayyy
2013,00
dünün kopyasını yaptı ağa.
biraz daha az marjla...
aç, hurraa sür yukarı. dünden kalan kısacıları avla, ver aşağı 800 puan.
seviyorum bu pelanın tarzını yaw...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
çok önemli kararlar eşiğindeyim patronlar...artık geceyi beklememe kararı alabilirim..geceyi beklemesek de olur..beklesek de beklemesek de gece geliyo sonuçta..o yüzden özel olarak bekleyip yorulmayayım diyorum..ama bir bilene sormak mı lazım acaba..Hellim ne der bu duruma... Yok ya bence beklemeyelim geceyi..illede bekleyeceksek Godot u bekleyelim, ANJO yu bekleyelim, Uçak bekleyelim, Piyango bekleyelim v.s. beklediğimize değsin bence
kritik seviye 70500.... +-50 bence .. güçlü kanalizasyon desteği var .. ingaaaaaaaa
2013,00
he, yavızhan'ın deyimiyle, lastiği değiştirdi pela, atladı kamyona sürüyor..
misal, dün 71.250'den kamyonu durdurmaya çalışan süpermencikler vardı ya.
asfalta yapıştırdı ağa onları.
etmeyin, piyasa döndü, satışlar öyle reverse trade satışları değil, bildiğin mal yükleme türünden...
longlanmaz...çok çok şortlar flatlanır, üste alınması beklenir, uygun yerden tekrar şort girilir...
çok ciddi bir alış dalgası gelmediği sürece böyle yapılmalıdır.
naçizane fikrimdir. hoş, bu fikri savunmaya başlayalı 3 gün oldu ama zaten 3 bin puan indik bile.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
anketimiz açılmıştır oy verelim...
http://www.voborsa.com/forum/anayasa...99.html?t=5499
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ağırlıkta olan yatay senaryoda B C veyta B A yükseliş bitmiş oldu.
Bundan sonrasında 1219.80 bir daha geçilemezse bu senaryoda olduğumuz her geçen gün ispatlanacaktır ve 9000 yolculuğumuz başlamış olacaktır.
Sp de orta vadede gelmeyen sat işi üçgen senaryoya çevirebilir. BU KISA VADEDE BELLİ OLACAK YANİ YAKIN SÜREÇTE.
Şimdilik 1220 geçilmediği sürece A veya C düşüşün başladığına inanmaktayım.
Senaryom 112XX-9000-12000-(5000-6000).
veya 112XX-(5000-6000).
Değerlere takmayalım önemli olan yapı.
Şunu da ekleyim zirve adayı olarak büyük analistler yollarda dökülürken, 11100 ve 200 haftalık ortalama diyerek pek yanılmamışız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri