yarın için işin lönk yönünde 71243 cörtler için ilk uyarı, 71898 ise ciddi uyarıdır, ihtimal vaşington durumları nedeniyle azdır amma köşede bulunsun,....
yarın için işin lönk yönünde 71243 cörtler için ilk uyarı, 71898 ise ciddi uyarıdır, ihtimal vaşington durumları nedeniyle azdır amma köşede bulunsun,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dedem bunlarda stepne bol, hemde american malı, dedem kimi koyacaklar yerlerine bu oluşmadı daha, yani halkla tanıştırımadı daha,...
şunu sormalıyız, burayamı düşüyoruz coniyemi, eğer düşen coniyse dünya içnmi düşüyor, kendisi içinmi, coni dünya için düşmez, ama kendisi için düşer, bilirki dünya için düşerse, kendisi dahil herkes yok olur,
burada benim tezim şu, coni ayakta duruyor, dünya ayakta duruyor, ölçüm şu, bunlar fakirin cebine para sokmadan düşemezler,........
buradan derimki coni 10 yıllıkları 6.xx ları bulmadan gerçek borsayla tanışamayız,
coniden bakınca
bakın berlin duvarı önemli, prostreyka önemli, 1991 ve 2003 körfez savaşları ve şimdi iran, paralelinde türkiye ve kıprısın şekillenmesi, paralelinde yunan krizi, tane tane, alın adamı ama yerinede adam koyun,....sizce borsanın zirve yapması soygunmu, yoksa geleceğe yapılan siyasi yatırımın finanse edilmesimi,.....
üretelim coni bu piyasaya saldığı 2 trilyonu kime emdirecek, dovamı emdirecek, dov artık emmez, çekerler goldmanın kulağını, dov demek artık güven demek, bu pompalanıyor, başka çareleri yok, sizce dovda ayılarmı satıyor, hadi canım ayıların hepsi bizde boğa, dov şişemez, balon hiç olamaz, o hakkı alındı elinden dovun bir süre, dov artık güven unsuru, G-20 bunun bekçisi,...
1.42 idi 1.36 pariteye taş taş üstünde kalmaz diyen uzmanlar nerdeler,1.30 da parite şu an, benim hesabım en az 1.24 yazalı 3-4 ay oluyor,
arşivi aramıyım,...
euro bırakıyor, dolar emiyor, ne için güven için, dov için, dünya için, pompalanan için, minareyi çalan kılıfını hazırlar, minareyi kim yada kimler çaldı, kim kime düşman, kim kimin yerini alacak kim kime satacak, o zaman geldiğinde siz hala vob olacağınımı düşünüyorsunuz, hadi canım,....
önce bas parayı sonra emdir, borsalara, bonolara, emtiyalara, golda, ememiyeni geri çek, neyle dovla, pompa bu, hemde emme basma, sünger bu hacmi kadar emer, fazlasını altına kaçırır, neyle çek, dolarla çek, bu defa doları şişir, beyler bunun adı sünger teorisi, ne için büyüme için, unutmayın ateş asla sönmemeli, sönerse,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ihtiyaç hissettim bir derleme yaptım,![]()
günaydın uşahlar. delikannı olunmaz delikannı doğulur. çakma delikanlılardan sakınalım.
dün bizim palaynan birminghamda bir pubda garşılaştık. bu deyyus çok dışarı çıkmayı sevmii aslında emme canı isteyince tepdil gıyafet edip çıkii. aslında çok korkak bi heriftir bu emme o da işte çakma delikanlı takılii.
buna noldii rengin mi soldii senin dedim.
yoo dedi. niden solsun. e dedim virdiler piyasaya dedim. mallar elinde patladı dedim.
nolcak uşağım dedi zirveden 4000 puvan inmişiz sen buna düşüş mü diisin dedi. sen o zaman düşüş görmemişsin dedi.
hem ben sana demedim miydi cörtçülere bi 5000 puvan hedaye etcem diye dedi. al işte ediim güle güle kunnansınnar dedi.
e dedim 5000 puvan için 70000 lazım dedim. o da olur dedi. sabretceksin dedi. bu işler sırayna deel paraynan dedi. para da bende dedi. sizin bi atasözü yokmuydu dedi gıroyum emme para bende dedi.
yok dedim o atasözü deel ama neyse dedim. buna kültür dersi versen annamaz. genleri kabul etmez kültürü bunun. kültür verdinmi buna genneri hemen kusar. bünye kabul etmii bunda kültrü. daa önce denedim ondan biliim.
neyse dedim o zaman 70000 son durahmı dedim. uşağım dedi beni biliisin. ben en çoh kimi siverim dedi.
hayda dedim soruya bak dedim içimden. kimi dedim merak ettim.
ben en çoh açgöznüneri siverim dedi. hee dedi şimdide en çok onnarı sivecem dedi. onnarı sivmeden bırakmam dedi. gerisini sen düşün dedi.
oldu ben bi düşiniim o zaman dedim.
beyleyken eyle işte uşahlar. kendinize mugayyet olunuz.
küçüknerin göznerinden böyüknerin ellerinden öperim.
heyırlisı olsun.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
Herkeze günaydın...
günaydınlar cümleten,
günaydın...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
flat...bugün soyguna ara verdim...buradan ne long olurum ne cort....debelensin dursun...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
günaydın.
yanlarında hiç kimseyi istemiyorlar..
tam süzme o çocugu bunlar....
işler dolayısıyla akşama kadar yokum....70350 ye alış....72100 e satış emrimi girdim....arada işlem yapmam...cümleden bol kazanclar....muhtemelen bu iki emrim bugün gercekleşmiyecek...olursa her ikisinin başımın üzerinde yeri var.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri