Cümleten günaydın hayırlı işler
Cümleten günaydın hayırlı işler
asti pis cevapladım sorularını bi 1 gün daha kafa yorman gerekebilir bu cevaplara bence.
neden sistem kullanmadığımı (daha doğrusu kafamdaki sistem olayına matriksin neden "sieeee" dediğini anlamışsındır
ne abzürt koşullarım var demi.
insan beynini yenecek bi sistem yok kaaarrdeşim. diip bluymuş diipır bluymuş hikaye.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
uyuz bi gün olacak gibi görünse de amma ve lakin öyle deeldir.
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...-directors-cut
(video biraz yavaş açılabilir amma ve lakin beklemeye değer)
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
desteklerrrr, direnççlerrrrrrrrr
![]()
tikkayytttt...TGG=2 ye düştü..yani alıcı satıcı dengelendi....kırmızı çizgi ema 112 aynı zamanda...ciddi bir hareket yaklaşıyor diye düşünüyorum..yukarda pivot 675..bunun üzerinde kapanış long ihtimalini arttırır, 825 üzeri ise daha da arttırır..aşağı taraf ise gördüğünüz gibi....
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri