Yaw gardeşim amirali yoncası dünkü kapanışların da satsanıza yawwww
bu yerlilerde işini bilmiyor efg ye b asıvemiyolar malları kafasına
ya mal yok yerlilerde ya bunlar işini bilmiyo
Yaw gardeşim amirali yoncası dünkü kapanışların da satsanıza yawwww
bu yerlilerde işini bilmiyor efg ye b asıvemiyolar malları kafasına
ya mal yok yerlilerde ya bunlar işini bilmiyo
[quote=indregandi;233120]selam beraber tüfek çattığım cötçü kardeşlerim, nevşehirden selamlar,..quote]
İyi günler abi, buralar senle daha renkli, pala sen gidince sevindi ama tüyoyu önceden verdiğin için yağız delikanlılar doğru tüfeng çatıyorlar. Çocuğunuzun turnuvasıda umarım keyifli geçiyordur, ona ve diğer gençlerede başarılar dilerim.
Bu ümidin gözünü sevem. bunu has uşağım yaptım. bu 14 nisan günü bir tan yeri ağarması vaktinde dolarda 1,470 geçilmez ulaaa diye çığırdı ve geçilmedi. de hade görem seni ümidim. kim dudar seni artık. goldmanın goldu gelse dutamaz.
goldu da aliiler uşahlar. nie aliiler biliimisiniz?
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
200 den haziran cortları kapadım.....nisan longları tutmaya karar verdim...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
70950 den az long ekledim..
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
amirale verdiler ya içim bi sevindirik oldu
düşçekmiyiz çıkçakmiyiz ortada kaldık gene
cört olsam yukarı gider löng olsam aşşağı gider bu meret
yunandan ronaldodan bize ne oluyoki
neden düştük biz
kafam karıştı
ben çıkar sinemaya gidecem
sizi de daha fazla sıkmıyım
kolay gele bol kazanclar
zöhtü....
nereye lem...yazlık sinemalar acılmadı daha....71 000 deyiz...tepeden 4000 puan asagıda....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bu düşüş deell daha....long avcılıgındalar....short kapattırıyorlar....az karla yani....
esas furuş geride....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
palanın taktik hep aynı.
kontrat bitiminden bir süre önce zirve.
kontrat çöpe.
yeni kontrata mal toplamaya, marj ne kadar artarsa o kadar iyi pala içim.
sonra ky heryerden satsın, paralar palaya.
4-5 mayısa takastan anlaşılır bir sonraki kontratın yönü.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
eksper....
sana bişey demiyorum...sen furup kacıyorsun iyi yani....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri