son durum flat, garanı bıraksalardı bir 74 yapardık,....
son durum flat, garanı bıraksalardı bir 74 yapardık,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yarında böyle yapacaksa işimiz var... zibidi... işin rengi değişmeye başladı ammaa..du bakalım..
yarın ekmek vermeyecek hale sokuyo zibidi... izlettirecek bize..
ammaa, almam... çıksın 75 üstü, boyunu bir görelim şööle..ondan sonra belkim...
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
700 cort yazmıştım gelmedi...flat.
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
yani 525 ve 450 shorladım, 250 de flat olacaktı, coni bir iki dakika tutsaydı olacaktı,...
450 çıktım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yani bu gün akıllı oynadık, ilk ip ucu verdiklerinde tekrar poz alacağız, long short farketmez, her gün py var, psikolojiyi eğittik ve para kazandık bugün,....bu psikoloji önemliydi, paradanda önemli bu,....reel olarak py ye baktığımızda sonuç alacağımızı düşünüyorum,....
yarın 75buçuk gösterii mi bu uşahlar?
esenpi 1220 görmeden rahatlamayacak gibi durii bu deyyus.
cümleten iyi akşamlar,....
bu $/tl ye yine veriiler uşahlar. burda nisan vadede benim gı..ma gaçmış durumdadır . bu vadenin tetası da yüksektir. hepten gaçmıştır. böğün hedge edelim dedik emme hadi bi gün daha bekleyelim destektedir dedik emme bu esenpiyi böle alırlarsa hepten bittik. ümit fakirin ehmeği demişler. ümit 1,47 de bağdaş gurmuş otirii.
ümit eman gözünü sevem bu doları ordan aşağa bırakma. önüne yat zırtınla it ne edersen et bu orayı aşaa doğru kesmesin ümidim gözünü sevem.
görem seni ümidim.
cümleten eyi geceler ızdırabı asla bitmeyen vobçu uşahı kardaşlerim.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
palaya ağşam yemeğe gidecem. emme önce bi koşayım stres atayım. palada ağşam hindi varmış. emme bu deyyus hindi diye bize domuz yedirmez inşallah. eğer hindiyse lades kemiğini bunun boğazına tıkma planım var. zonra da boş bi kaada imza attıracam. bizim forumdaki uşahlar nisan uzlaşmayı kaçtan istiise ordan kapatın deyi yazıp bunun fon yönetici uşahlarına postalayacam.
planım bu. emme bakalım yapabilecemmi.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri