Diğer vadeye geçişlerin başlamaması ilginç sona mı bırkacaklar veya tatil moduna mı geceçekler?
Diğer vadeye geçişlerin başlamaması ilginç sona mı bırkacaklar veya tatil moduna mı geceçekler?
geçen hafta bu kadar kesip biçmeyi ve de çaktırmadan 1500 puan gepi burada bitireceklerini sanmıyorum....şimdi pela nın ii çocuu oynama zamanı,bak görüo musun piyasalar etkin deme zamanı...algılar terbiyesizliindeyken onun yaptıı,o ii çocuu,düzgün çocuu oynayacak...
--Eksiklik Kendi Özümde--
aha da akşam kapanış tahminim 76150biraz fazla mı oldıu acaba 73650 kırıldığı anda bu hiçde fazla olmaz bu güce göre..
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
şayet 74800 u alırsa yeni era başlar...trendde dinlenmeyi sonlandırmış olur...75200 tepesi de tutamaz...
--Eksiklik Kendi Özümde--
pala the last vob bander ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
unlunun radarına bir cisim girmesi gerkmiyormu....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
heyt kargom geldi bırdayım gitmiyorum heçbiyerebugun butun teşkürler benden
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
arkdeşlar kalıp işiyle uğraşan varmı aranızda eğer varsa birşeyler soracaydım
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri