CÜŞŞ YAA bu kadar olur
CÜŞŞ YAA bu kadar olur
herkese gunaydın ..
hayırlı kazançlar güzel forum insanları...
--Eksiklik Kendi Özümde--
uzlaşmadan önce 100 uzun 225 kısa yaptım ....kontrat kaybı olmaması için uzlaşmadan sonra işlem yapmayacağım ... belirli bir stop var .. bakalım .. spot açılışna bakacam artık ...... longları teprik eder shortlara sabır dilerim ....
![]()
2013,00
aşağıdaki gapı doldursa da tekrar çıksa pala amca baya zevkli olur![]()
teprik ederim kendimi okadr tatile hangi akla hizmet short girdiysem bide maliyetim ii diodum long arkadaşları teprik ederim ve dowunda ***
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
bencede ... bu gap olsa olsa vade sonuna en tepede gitmek için oluşturulmuş bir gap olabilir..
gevseme olacaktır nitekim bunu görüyoruz da ama eninde sonunda bugun ilk gordugu 74500 üzerinde kapatması lazım agacıgın piyasadan accık para kazanması için
apsd olmuş - 1800 piuvv ula ha shortladım ha shortlıcam diye ne hale geldı piyasa.. nasıl bi tırsak oldum ben bole bea yav.. neyse vade sonu işlem yapmak istemiyorum , nerden yakalasa çarpar alimallah...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Longlara tebrik,shortlara sabır,çarpılanlara da önümüzdeki maçlara bakalım diyorum.Çok şahane çarpıldım bu arada sormayın![]()
ha pala ha ...ha gayret .. ha göreyim .. vayyy ...
2013,00
a aaaaa...bizim en klasik teknik analiztci arkadaşlar şu olayı cuma gunu gorup nedne bize soylemedi..üwww
![]()
gumluk destek ve dirençler asssorraaa...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri