cümleten günaydın bol kazançlar ...
cümleten günaydın bol kazançlar ...
2013,00
burdayım. hatta ankara ofise bile döndüm. karstan kaşar getir dediydiniz, getirdim. bi kısmını dağıttım, bi kısmını afiyetle yedim
baa getir diyen olmadıydı forumdan sadece kaşar getir diyenler olduydu ehuehueeue
abey gün içi sen beni dinnemeyon ki. 73.550 altı kapanış şortlara yarar dediydik ya yaw...
not:yuro bölü siterlin'e bulaşma şu ara. zati bulaşmıyodun biliyorum da, olur da şeytan bi dürter gir lem bi parite işlemi yap der, sende bula bula bu pariteyi seçersin mörfi abi'ye göre.
aman diyim![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
unli abi .. hani bal getirecektin .. üvvvv
2013,00
Goldman haberı dow'a 126 puana mal oldu
goldman sachs group'a yonelık yolsuzluk suclaması cuma gunu fınans pıyasalarını
sarstı, hısse senedı ve emtıa pıyasalarında satıs yapan yatırımcılar abd hazıne
tahvıllerıne yoneldı.
Abd'nın spk'sı konumundakı "securıtıes and exchange commıssıon" (sec) goldman'ı
yatırımcıları bılerek yanlıs yonlendırmekle sucladı ve hısse senedınde sert bır
dususe neden oldu.
Bu gelısmenın ardından dow jones sanayı endeksı son ıkı ayın en keskın dususunu
yasadı ve gunu 125.91 puan ve yuzde 1.1 oranında kayıpla tamamladı. Cuma gunu
nasd** endeksı bır oncekı gune gore 34.43 puan ve yuzde 1.37 oranında dususle 34.43
puandan ve s&p endeksı 19.54 puan ve yuzde 1.61 oranında dususle 1192.13 puandan
kapandılar.
cuma gunu new york borsası'nda 8.29 mılyar adet hısse senedı el degıstırdı ve
bu rakam 2009 7 mayıs tarıhınden bu yana en yuksek sevıyeyı ıfade ettı.
goldman hısselerınde yasanan yuzde 13 oranındakı dusus fınans sektoru hısselerınde
yasanan dususe onculuk ettı.
Yatırımcıların rısklı yatırım araclarından kacınma egılımındekı artıs emtıalardan da
kacıs getırdı. Goldman emtıa pıyasalarında buyuk bır oyuncu ve hakkındakı suclamaların
ardından goldman'ın bu pıyasalardakı pozısyonlarını bosaltabılecegı korkusu gundeme
geldı.
bu gelısme ıle bırlıkte altın fıyatları yuzde 2, petrol yuzde 3 ve seker yuzde 5.3
oranında deger kaybı yasadı.
endekslerın cuma gunku kapanısları ıle bır oncekı hafta gerceklesen kapanısları dıkkate
alındıgında ıse s&p 500 endeksı yuzde 0.2 oranında dususle 1,192.13 puandan kapandı. endeks
cuma gunun kayıpla tamamlamıs olasaydı haftalık bazdakı yukselısı yedıncı haftasında da surmus
olacaktı. Dow jones sanayı endeksı bır oncekı haftaya gore 21.31 puan ve yuzde 0.2 oranında
artarken daha kucuk sıketlerın dahıl oldugu russell 2000 endeksı yuzde 1.7 oranında arttı.
bılanco sezonu
bu hafta s&p 500 endeksı kapsamındakı 129 sırket, kı bunların arasında mıcrosoft corp.,
apple ınc., johnson & johnson ve coca- cola co. Gıbı sırketler de yer alıyor. Bılancolarını
acıklayacak. Analıstlerın tamınlerı yılın ılk ceyregınde s&p kapsamındakı sırketlerın
karlarının bır oncekı yılın aynı donemıne gore yuzde 35 oranında arttıgı yonunde olusuyor.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
günaydın gençler....
sizede günaydın moruklar...........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
cümleten günaydın ve bol kazanclar abeyler , kardeşler , ustalar![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Günaydın cümleten....
Vatandaşın pazara verdiği zorunlu,teknik ve artistik puanlar....
http://facebookvideoindir.gen.tr/oto...-super-ya.html
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri