bereketi bol olsun abi, herkese sevdikleriyle mutlu bir hafta sonu dilerim.
Not: son dakikalarda bu gece S&P önemli 1190 sevilerini ve altını görüp kapatırsa işimize gelir yazdım gönder dedim bir daha bağlanamadım.
Larossıan abi seni yanımızda görmek bizim için şereftir abi, shortların hayırlı olsun.
Son not: Abi Paşa, Dobo ve Asi'ye ye bol bol selamlar, şimdilik kendilerine iyi baksınlar sırası gelince onlara da iş düşecek py tam mangallık olmuş, etleri de löp löpmüş abi besiden.
Bugünkü kapanış ve haftalık kapanış grafikte de göründüğü üzere enteresan yerde kapandı, 73100 nasıl olduda kapandı son saniyelerde73025-050 çalışırken ,Sanki düşmeyecek izlenimi vermeyemi çalıştılar acaba.Haftaya resim daha da netleşecektir.Bu geceki dow kapanışı kesinlikle belirliyici olacağını sanmıyorum.Pazartesi Future ve Asya borsaları asıl yönü belirleyecektir.Grafikte birinci Hareketli ortalamayı kesti ve ikinciye yöneldi ve max. oraları görüp 70*** yukarı döner diye düşünüyorum.Grafikle ilgili açıklamaları içinde detaylı olarak yazmaya çalıştım.
Herkese bol kazançlar,
![]()
evet o iş nasıl oldu ordi..
1744 işlemm
17.35 73050
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Larossıan abi, bu sık sık oluyor aslında. Benim bildiğim son anlarda çok hızlı işlemlerden kaynaklı bazı emirler gerçekleşiyor ama ekrana çıkmıyor. Seans sonrası yapılan incelemelerde bunlar belirleniyor ve bu şekilde ekrana yansıtılıyor.
Sadece özel emirler bu kapsamın dışında diye biliyorum.
Bu benim bildiğim belki bazı arkadaşlar daha ayrıntılı biliyorlardır. Eğer bilen varsa açıklarsa bende öğrenmiş olurum doğrusunu.
Ben 17.35 baz alırım...
73050 kapanıştır..
Yalnız ne manyak bişeydir sat vercek sistem shortlamaz...
Tabii gün sonu değere bakıyorsan..
bende de aynısı oldu arkadaşlar bazen öyle bir oluyor ki 15 dklıklarla işlem yapıyorum verileri yenilediğimde bir de ne göreyim 3 bar önce sinyal gelmiş bu matriks böyle kıllıklar yapıyor arasıra bunu gördükten sonra şüphelendiğim anlarda 30 dk yada 1 saatte bir verileri güncelliyorum.
bu yazdıklarınız aktif emirlerden kaynaklanıo kurumlar aktif emirleri portföyden işine geldiği gibi verio..
ben size bugün palanın harikalarını yazayım..
1 ) pala sabah aşağı açtı 73450 dip (dibe kadar poz 300,500 arası gitti geldi) hemen 73775 zıpladı (ama hafızaları şortlamıştı) sonra 575-775 arasında 30 dk. tuttu açık poz 3500 oldu şort bunlar belli malı yükledi kim tutar yukarı 74200 de durdu 74200 73925 arasında dolaştı baktı şortlar kılını kıpırtdatmıor 73850 e indi ve hızla tekrar 74225 çıktığında poz 500 e inmişti bile (şortlara el fatiha ben dahil) ..
2) 74200 73 950 arasında saat 11 den 16:15 e kadar 4000 poz longlattı.. (hatırlayın hepimiz yukarı demeye başladık.. sonuç yön aşağı poz 1500 düştü..(longlarında ruhuna okuyalım fatiha.
3) asıl ilginç olansa ,ben teb kobi tv den bakıom orada avrupa borsaları saat 16 - 16:30 sularında yeşil di -1, +3 arası gösteriodu biran tv de kanal1 e bi baktım avrupa 0,30 aşağılarda (bu arada pala 72725 inmişti) oysaki biz şahsen benim ekran avrupayı yeşil gösteriordu.. sonuç belli..
bugün pala dan yeni bişi daha öğrendim onu sizle paylaşmaycam (ama gıpta ettim palaya).. saol pala ii bi öğrenciyim asla unutmam..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri