Ne olduğunu bilmiyorum ama,sonuçta insanlar kendi duygu ve düşüncelerini yazıyorlar...
Herkesin öngörüsü doğru olacak diye birşey olamaz,herkes yanılabilir...
Hata yapan karşılığını veriyor zaten...
Kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok...
Başkalarına kızıp burayı niye terk ediyorsun...
Hoş geldin...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Emekdar abi ....** dowa okkalı bi çaksana abi ... esas o canımı sıkıyor ..![]()
2013,00
dowun artısını yemekle kalmadık üstüne bide fazlalıklarımızı attıkbuna rağmen geceye long girdim bile bile lades gibi oldu ama sistem long bu seferde ona uyalım .. ayrıca selçuklu patron nereyi terkedio tavuğumu terkedior ...yok öle terketmek ya batarız ya çıkarız
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
selçuklum küskünüm,
Pela beni son anda kötü dövdü,alış emrini aşa çekeyim derken üzerindeki piyasa emrini unutmuşum aktiften yerleştirdi....bidahada dikiş tutturamadım....yani yağmurdan kaçacaktım doluya yakalandım..üwwww.....
Haaa pela it kimin sırıttığını hissediyorum sen dövmedin beni,ben dövdüm kendi kendimi...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
oy kullanın oy..
http://www.voborsa.com/forum/15-nisa...91.html?t=5491
Şeyh Edebalı
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
He' e spotu eyle ayarladı,Allah fırsat vermesin...duyulmamış görülmemiş belalarla uğraşşın İNNŞALLAH....
Ne yani hiçmi kabul olmaz duamız,orası belli olmaz...ya kabul ederse....
Sen paranın gücüyle bizi yakmaya çalıştıkça,bende yuvarlak çöte seni, Allahın gücüne havale edecem....Bakalım onun ters köşesi senin ters köşene benziyormu....![]()
Şeyh Edebalı
Altın 1146 üzerinde long devam.
Dirençler 1166-1176.
1180-1190.
Üzerinde 1225 görülür.
Short ancak 1146 altında düşünülebilir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri