eur usd paritesinde de 1,42 - 1,4447 seviyesine kadar tepkinini mumkunatlı olacagını dusunuyorum.
![]()
eur usd paritesinde de 1,42 - 1,4447 seviyesine kadar tepkinini mumkunatlı olacagını dusunuyorum.
![]()
sn.caylakboga ew'den anlamam ama () 2007 ekim zirvesinin etiketi ne ise şu sıralar içinde bulunduğumuz dalganın tepesine de aynı konur kanımca ilerleyen aylarda..
final dalgayı daha önce tartışmıştık... genel görüş 75.200-77.000 civarında bir nokta olacağı şeklinde.. artık bundan daha öteye uzamamalı iş..
Etiket işi işin kolay yolu herkes yazar ve etiketlenir, ancak geriye baktıgımızda kocaman dag kadar bir yukseliş dalgasını kacırdık, inanmadık veya pek cogumuz karamsar kaldık. hep ya dondu donecek dedik ama "pala" pek cogunun sermayesini yedi bitirdi.
Benim amacım ortak fikir veya gorduklerimi bildiklerimi karsılıklı paylasarak gecilen surecte nasil bir konumdayız ve onumuzde bizi neler bekliyor.
Sunu acıkca itiraf etmem gerekiyor EW bana geniş acıdan bakmayı ogretti ama sunu da kendim ogrendim 60 dk dan kucuk zamanlarda grafik bakma analizler traderlerin işi. ben KY isem ben gunluk veya haftalık bakmalı ana trendlerde trade etmeliyim.
Ha burda amac para kazanmak veya kazandırmaktan ziyade balık tutmayı ogrenmek olmalı, madem ki karsımızda "pala" var ona gore kendi stratejimizi (saraylının verdigi bilgiler, belgeler..) kendi kişisel yontemimize gore donatmaktır.
Ben aynı zamanda arkaplanda ekonominini her turlusu , sosyonomi veya fikirlerin gittigi yerler ve dusunceleri de onemserim. toplumda yasiyorsak herkesin fikri bir degerdir. kotuden ders alırsın, iyiden ornek alıp geliştirirsin.
buna inanır buna deger veririm.
suanki ilerleyen dalganın da son 5. dalgasının içinde oldugumuzu dusunurum. etiket de tepede buyuk 5 olacak ama hangi seviyeden ona bakarım.
Saygılar. maksatla bakıs acımı da yazma fırsatı buldum..
geçenlerde yazdığım biraz agresif ve sert olan bir mesajı birazda samimi bulduğum için burada yayınladığım için((birde farklı bir durum için yazdığım mesajdan ötürü)((bu kadarlık samimiyete dayanarak olmuştu)) topik sahibi sn. halojenden kusura bakmamasını söylememe rağmen....
bu kadar zaman paylaşım yaptığım abim sağolsun,kızdımı tam kızıyor.....yazılarımı geçtim...boşveerrr...
fakat bir günaydın mesajına bile herkese teşekkür eden abim benden bunu esirger olmuş.....
canı sağolsun sevgili halojenin.....
her zaman dediğim gibi bu alemde tanıdığım(hemde real olarak) en sağlam insan.....
her insanın olduğundan daha fazla alıngan olduğumu biliyorsun.....
bundan dolayı (zaten SEYTAN da stop etti) artık forum yazılarıma son veriyorum.....
hafta sonu biraz destek görsemde senden, devamı farklı gelişti.....olsun senin canın sağ olsun....
forum alemine senin topiği meşgul etsemde buradan veda etmek istedim......
bundan sonra mordak kesinlikle hiç bir yerde yazmayacak....
istemeden üzdüğüm(bilerek değil aman ha onlar ayrı) arkadaşlar var ise kusura bakmasınlar...
herkes umarım hakkını helal eder...
herkese bol kazançlar dilerim....
herşey gönlünüzce olsun.......
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Herkese günaydın.
kafamın bir köşesinde 4.c nin 73050 de bitmiş olma ihtimaliyle güne başlıyorum.
herkese bol kazançlı bir gün diliyorum.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
cümleten günaydın bol kazançlar ...
2013,00
selamun aleyküm dostlar
herkese günaydın bol kazanclar çarşambaları seviyorum hep eksi olmuştur![]()
günaydın, fdow dünkü kapanışımıza göre +80... güdük kaldı bizdeki tepki.. dün verdiğim stopları gözeterek kısaya devam..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri