700 kısa 825 stop 425 uzun için alıcıyım. bunu da patlat pela yakışır sana.
Ulen istediğin yere gelmeyip araya girince ahenk nasılda bozuluyor. bu 2. hakkımdı bu da patlarsa bugünün yasağı da gelir.
700 kısa 825 stop 425 uzun için alıcıyım. bunu da patlat pela yakışır sana.
Ulen istediğin yere gelmeyip araya girince ahenk nasılda bozuluyor. bu 2. hakkımdı bu da patlarsa bugünün yasağı da gelir.
çalışın lem ** dirençleri....TOBO olmasın haaaaaa
![]()
BANGA mühim
geldinmi astetpetro valla senin sistem sat verince düşmez olduk ha patron .. .. üvvv ..![]()
2013,00
kısa devamm... basın laynn...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
25 pip benim genelde yaptığım stop şeklidir. ama %90 oranla (yatmaya gitmiyorsam veya haber öncesi) manuel stop yaparım. bunu daha önce belirtmiştim eks.
lem kar var mı diye soruyo ya. sabahtan öğlene kadar lapa lapa (eşşşek lapası kadar) kar yağdı deyom huooooop!
hep senden duyup nasıl senden duymamış gibi yapayım lem bizim de bi kapasitemiz var daaa!
afyonu neetçen lem, hazır mamulü var.![]()
forekste son 2 gecedir canlarına okudum hibinoların! dün mesela, kara elmas olan oil oldu kara teneke!
dünecek dedim mi düner bu pela oğlu pela...ciğerini okurum onun ben!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bana küstünmü unlimited abi .. üğğğğ ...![]()
2013,00
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri