silvertrend1 indikatörünü ms'e uyarlama şansı yokmu peki ? daha pratik olur sanki, hergün data convert etmektense..
silvertrend1 indikatörünü ms'e uyarlama şansı yokmu peki ? daha pratik olur sanki, hergün data convert etmektense..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
günaydın...
bol kazançlar...
kaptan mt den ms ye data işini hiç duymadım......yani asıl data kaynağı vob için soruyorsun sanırım zaten matriks kaynaklı olduğundan 2. bir iş gibi olur....
önce mt ye aktar sonra ms ye falan gibi....
fakat diğer dediğin daha mantıklı....ondada yazım dili farklılıkları olduğundan indik olarak ayrı yazılım yapmak yada varsa isim belki farklıdır hazırını kullanmak lazım...
hafta sonu bakmaya çalışayım.....belki hazırı vardır yada yazmaya çalışırız....
bol kazançlar.....
günaydın...
eur/usd hala gapını kapatmadı.. bugün kapatacağını umud ederek 1.3595 den short pozisyon aldım.. stop 1.3620..
Altın uzamıştım 1145 maliyet, kar alsaydım keşkeDaha düşerse 1140 altına inermi bugün destek neresi?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
yettim gari....
kapattım vob daki pozları..geldim..
1.3613 ten kısayım..
Bu arada yarısı 1.3581 kapatıldı..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
5 dakkada beşiktaş... %25.. HO..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri