Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sistemin M5 ekran görüntüsü....
bu da M1 ekran görüntüsü...
![]()
oil de işlem yaparken hem M5 hem de M1 ekranları açık durur benim..
senin verdiğin laguerrefiltre yi de ekledim ekrana oğuz.. daha güzel oldu şimdi..
aynı zamanda heiken ashi, trendline ve supersignal indicatorleri de var fiyatların üzerinde.. onlar da büyük yardımcı gösterge oluyor..
ilk dönüş sinyali için M5 e bakıyorum.. pozisyonu açıp kapatmada ise M1 e..
laguerre nin M5 de 0.20 üstüne çıkması ile hemen M1 ekranına bakıyorum.. M5 de laguerre 0.80 üstünden aşağı dönene kadar M1 deki laguerrenin sadece alım sinyallerine uyuyorum.. satış sinyalini poz kapatmak için kullanıyorum.. M5 de 0.80 i aşağı kesip sat verene kadar.. ondan sonra da sadece M1 deki laguerrenin sat sinyallerine uyuyorum al sinyallerini poz kapatmak için kullanıyorum..
tabi diğer indicatörlerde büyük yardımcı oluyor pozisyona giriş ve çıkış yerleri için.. sadece laguerre ye bakmıyorum tabiki.. ama en erken sinyali o veriyor... mesela heiken ashi... sat sinyalinden sonra heiken ashi barları kırmızı olduğu sürece ve fiyatlar M1 de trendline'nin(kırmızı renkte ortalama gibi görünen indicator) altında olduğu sürece pozu koruyorum..
cok tesekkurler Cerphin acıklamaların için
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
arkadaşlar metatrader'dan metastock'a veri aktarabiliyormuyuz acaba ?
şşt, fxciler.
nöörüyonuz?![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri