2007 sonrası hemen her tepede böyle bir görüntü oluştu.. kırdıktan sonra siyahı (74.000/100)alttan test etmekte.. bugünlük tepkinin bitmiş olması gerek..
![]()
950 yarısı kapatıldı..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
kısalar için kritik bölge yukarda ,şu anda bende: 74.025-74.575
yine de belli olmaz ,son bir yukarı hamle ile yeni tepe gelirse ,şaşırmam..
bu tip dalgalarda bir seferde poz almak yerine ,kademeli poz almayı unutmayalım...
mesela şu anda 2/3 kısa isek ; 1/3 ü de yukarda gelebilecek mutemel tepe için saklamak iyi olur para yönetimi açısından...
inş düşer yaa..![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ahanda ed sayım ...biraz karışık oldu ama .. .. bu olabilir bence .. belki siyah 5 yerine siyah üç koyulabilir .. .. o zaman siyah 4 içinde şuan graf ve tekrar siyah 5 için yükselir..
.. saraylı abi ne dersin ? çöksede kurtulsak
... üvvvv
![]()
2013,00
saraylı abi 5nci dalga hakkında bir yorumun var mı?...
2007 tepesine taktım ben.. benzer bişe bekliyorum gene... ama bu sefer önceki tepeyi (75.200) biraz geçebilir... ama 80binler zor görünüyor...
![]()
bugün bıktıran hareketlere..fake..lere ..garip makas rakkamlarına hazır olunuz...
düşüş bana göre asla şelale olmayacak ....keşke olsa...
4.dalga karakteri pala karakteri ( long ) ile birleşince para aslanın midesindedir...
disiplin ve sabırlı işlemler....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
dayanamadım 825 ten tekrar fulledim Longları..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
şimdilik çıkışın bittiğini düşünüyorum ben ve ciddi bir düzeltme kapıda.. 75.500 stoploss olmak üzere shorttan inmem artık..![]()
kv'li göstergeler satıştan şişti.. bi an önce kırmızıya inip tepkiyle rahatlatmaları gerek.. iniş bugün olabilir...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri