http://www.godmode-trader.de/nachric...2697,b483.html
Dow için sayım var....
http://www.godmode-trader.de/nachric...2697,b483.html
Dow için sayım var....
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
trader patron ...ben ewye meraklıyım ama çok anlamam açık söyleyim ..![]()
ahanda ... 100 endeks 93ten başlıyan çarşaf graf.. sayımların belkemği kırmzı büyük 4 .. orasıbence kesinlikle 4. dalga ve üçgen ... iki sayım var benim tahminim ... ikisinede göre endeksin sağlam bir küsküsel düzeltme yapması gerekiyor ebnce.. .. .ama şöyle bir proplemde var .. 100 endeks 75000 olsa .. bu sayımlar hala geçerli olur
.. o nedenlede ..çok uzun vadeli hisse senedi traderı falan değilsek... bence bu grafların voba çok bir faydası olmaz ..
saatlik sayımlar falanda yanıltıcı olabiliyor .. mesela dow iyi kapattı ona göre pazartesi vadeli grafta 75000 üstü görülürse .... şu alttaki ed sayımda gündeme gelebilir .. ...
saraylı abinin dediği gibi .. ewye göre vob zor hakkaten . .. ama sistemle birlikte .. diğer analizlerle desteklenirse ... güzel şeyler çıkabilir ..
ben histemciyim vobda şahsen .. başarılımıyım ? hayır....memnunmuyum ? evet ..
![]()
![]()
2013,00
sn .tosbağa patron hoşgeldiniz ... saraylı abinin avatarı gbi sizin avatarda huzur veriyor .. teprik ederim .... cümleten iyi hftsonları ..
2013,00
teşekkür ve teprik ederim selçuklu patronaj
son günlerde oluşan sayımda 4 ü ararken ed diye kafamı iyice karıştırdın eline sağlık
şaka bi tarafa bu ihtimalide göz önünde bulunduralım.
arada kısa vadeli sayımını yapıştırmayı ihamal etme patron.![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Hoşbulduk, sn Selçuklu.
topiğin ilk açıldığı günden beri önem vererek ve faydalanarak takip eden biriyim. üstatların analizleri laf kalabalığı ile gerilerde kalmasın diye yazmamaya dikkat ettim. paylaşımların çoğalması ve 80 gündem olunca basitce takip ettiğim ve sn saraylının da dediği gibi 80 lere varmadan sonuçlanacağını düşündüğüm graf bu şekilde. genişleyen yapının son altçizgiye değmemesi üst çizgiyede değmeyeciğini bana düşündürüyor.
nu lara da uyum dikkat çekici. tüm paylaşımcılara değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim
![]()
Svg.selçuklu,
EW 'den sen anlıyorsun ve bence türk net aleminin en neşeli elliottisyenisin...
Sayımına aynen katılıyorum;3.5 dalgası tepesini ed ile yapıp ,4.dalgaya artık başlamalı,bu seçenek ön plana çıkıyor...
Diğer seçenek ise 4.b yi yaptığımız ve 4.c ile aşağı gidecek olmamızdı ama bu seçenek,cuma günkü hareketlerle olma şansı azaldı...
Bu iki seçenekten biri olmalı;bence birincisi daha olası ,yani yukardaki grafın...bu sayım pu/nu larla da daha güzel çalışıyor,....
canı gönülden teprik ederim...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bu arada topiğe yeni katılan Tosbağa ve İmales arkadaşlarımızın da katkılarını her zaman bekliyoruz,ayrıca hakikaten ikisinin de avatarı çok güzellll...![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Aşağıdaki grafik te; selçuklu'nun yukardaki sayımına ait u lar...
grafik vadeli saatlik...
son nu lar dikkat çekici...
![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri