TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı
kuzucuk MC yedin ama hiç sesin soluğun çıkmıyor.hesap basit...
%50 girdim dedin hoş önce full dün sonra dansözlük edip benim full üm %50 dedin.
şindi uşağlar kuzunun 70 milyarı var diyelim.yani 100 kontratlık parası komlar hariç %50 ile 35 milyar ile 50 kontrat SHORT.
ana para yani 70.000 TL niz 26.250 olunca MC yersiniz.
bakalım kuzuda durum ne?
50 kontrat SHORT 65.500 maliyet...son uzlaşma kaç 74.350 fark 8.850 puan.zarar 44.250 TL
ana para kaçtı 70.000 TL kuzunun an itibariyle 25.750 TL si kaldı...
kuzu İFLAS etmiştir...
hesap ortada...
MC yedi cengaver kuzu!
rakamlar hesabı anlamanız içindir.
parası kaç olursa olsun %50 poza giren adam 8.850 puan tersle MC yi yer afiyetle...
o kadar...
süper borsacı kuzu...
diğer taraftan MC yemesen ne olur...batmışsın...hemide öyle böyle değil...aval aval kol gibi trende bakarak battın...3 senedir vobtayım sağımda solumda senin gibi süper trader görmedim...
uşağlar bu yazıyı bu soytarının 2 hafta evvel pazar gecesi 01:00 de bana hitaben yazdığı yazılar için yazıyorum...HeLLim hanım silmiş tabii kimsecikler görmedi...ama mesajlarını ben aldım attım pc ye...terbiyesiz kuzu...
yazarken uzlaşmada değişmiş 74.575...
SEVGİLİ HELLİM....
bu kardesim defalarca bu hakaretlerini sürdürdü....bu forumun kuralları geregi bu kardesimizin ihracını talep ediyrum....aksi takdirde...bu forumda yazmanın bi anlamı kalmıyor....
çünki...
biz borsayla ugrasırken...bu kardeşimiz bizle ugrasıyor...
arkadaslar....
ünlem işareti seklinde olan yöneticiyi uyar butonuna basın lütfen...hemen yukarıda....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Yer imleri