Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
gıbraşma, ek yapma, pramitleme, stoplama, portföyü yönet, akıllı ol,...diyor dede,.......sabah attığım garafta o 74606, 74625 le test edildi,...
bu şu demek,
buradan aşağı gelişler bana zaten para yapar,bu yüzden extra yapmam, yukarı giderse, zararım az olur bu kötünün iyisidir,......
73125 önemli bir rakam, bu gün cuma görülür demiyorum, benim pes etmediğim ortada, dövüyorlar, ağzımı burnumu kırıyorlar, devam, devam,...
73125 çok önemli, dün bunu vermedim, keşke verseymişim, iyi olurmuş,....
bir kaç arkadaş fayda görürmüş,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
74125 dönüş için önemli bir değer, ancak kırıldığına emin olunmalı, flat olanlar bu değeri anlayarak poz alabilirler, eski cört için sorun yoktur,......
öte yandan böyle py lerde, örneğin 75000 gelmişken değelim yereleridir, güç gösterisidir, zaferdir,.....psikolojidir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu 74606 benim bu çizgiyi, 30 dan güne kadar graf onaylıyor, dediğim gibi eski cörtolduğüumdan beni ilgilendirmiyor, onayı,.....ama buraya yürüdük ve şimdi oradayız, bunu yazdığımızada 74125-175 arasındaydık, küçük k, 450 demişti, bende 606 görünüyor demiştim,....her neyse bunlar karın doyurmaz, ama yeniler için veridir, sağlıklı olur,....
boğa hedefi, 75372 dir bu kesin hedeftir, realize yeresidir, bunu net söyleyebilirim, burayı bu gün geçmesi oldukça zordur, geçer ve kalırsa artık teknik kontrol ve takip benim açımdan biter, kör oluruz, son bir teknik kalır, o da aşırı alış indiğidir...
olay bu indikte bitiyor, ben bunu bir kaçgün önce yeniden ayarladım, dünkü ve önceki çekilmeler bunda pay yaratı ve şimdi bu pay kullanılıyor,.....
ikisi arasındaki mücadeleyi henüz tam ölçemiyorum, ancak ölçtüğümde, bar uzunluğundan destek ve dirençe ek olarak söz edebilirim,......örneğin %4.43 gibi, o gün bize %2 bile çoktu, ama %4.43 yaptı,.....
bu kötü oldu, ve hala bunun a uğraşıyoruz, o adamlar kimse,yani çantacılar, onlar çantacı, şu 32xxx long olan, 67875 ten, buradan deyil, istendi geldiler, büyük ihtimal şurdan gir burdan çıkarsın olmuştur, o yeri biz bulmaya çalışıyoruz, sonrasında birde 56xxx var,....
murabaha kredisi ve libor ile belirlenen kar payı. hehhehhe. ula libor borçlanma faizi deel mi. faiz üzerinden kar payı... bildiğin frn bono le bu. saf vatandaşımız da kar payı alıyorum günaha girmiyorum diye sevinsin.
Bankasya'nın uluslararası malı pıyasalardan temın ettıgı 250 mılyon dolarlık murabaha kredısının ımzaları atıldı
bankasya, 26 bankanın katılımıyla sımdıye kadarkı en yuksek tutarlı murabaha
sendıkasyonu aldı. Toplamda 250 mılyon doları asan murabaha kredısı, katılım
bankacılıgında sımdıye kadar bu cercevede alınan en yuksek tutarı olusturuyor.
Bankasya genel muduru cemıl ozdemır, genıs katılım ıle gerceklestırılen
murabaha sendıkasyon kredısının uluslararası pıyasada turkıye ve bankasya'ya
duyulan guvenın bır gestergesı oldugunu soyledı.
Bankasya'nın
uluslararası malı pıyasalardan temın ettıgı 250 mılyon dolarlık murabaha
kredısının ımzaları cıragan sarayı'nda atıldı. ımza torenınde konusan asya
katılım bankası'nın genel muduru cemıl ozdemır, alınan bu kredının ozellıkle
ıhracatı desteklemede kullanacaklarını soyledı. Ozdemır, "bugune kadarkı en
yuksek tutarlı murabaha sendıkasyonudur. Bu bır yenıleme degıldır. Turk
ekonomısıne taze kaynaktır. Onemlı kısmı ortadogu ve korfez bankalarından
karsılandı. Bununla reel ekonomıyı ve ıhracatı destekleyecegız. Uc yıl once
aldıgımız 175 mılyon dolarlık benzer kredıyı gecen sene, yenıleme yapmadan gerı
odemesını gerceklestırdık." dıye konustu. Standard chartered turkıye
temsılcısı ethem tuncel de kredının bırer yıl vadelı olmak uzere ıkı dılımden
olustugunu belırttı. Tuncel, "26 katılımcı banka var. kar payı lıbor ve eurıbor
artı yuzde 2,25 olacak. altı ayda bır lıbor ve eurıbor yenıden belırlenecek.
Yabancı pıyasalardan bu mıktarda kredı cekmek turk bankalarına ne denlı guven
oldugunu gosterıyor." ıfadelerını kullandı. Katılımcı bankalardan noor
ıslamıc bank ust yonetıcısı galal kulaıb, bu kredının bankalar ıcın onemlı bır
asama oldugunu vurguladı. Kulaıb, "gelecektekı fırsatlara bankasya ıle beraber
bakacagız." dıye konustu. Abc ıslamıc bank ust yonetıcısı hammad hasan da "uc
yıl once benzer bır sendıkasyon ımzalamak ıcın buradaydık. O cok basarılı oldu.
Bunun da cok basarılı olacagına ınanıyorum." seklınde konustu.
Torenden
sonra soruları cevaplayan bankasya genel muduru cemıl ozdemır, kobı'lerın kredı
talebıyle ılgılı yaptıgı degerlendırmede sunları soyledı: "2010 ılk ceyregınde
de talep dusuktu. Son aylarda arttıgını goruyoruz. Onumuzdekı donemlerde de
daha net gormus olacagız. Son uc aylık verıler acıklanmaya baslandı. Bddk
acıklamalarında bankacılık kredılerının buyudugunu de gorduk."
ozdemır,
kıra sertıfıkasıyla ılgılı bır soru uzerıne de "bu tarz sertıfıkaların ıkıncı
el pıyasasının olusması onemlı. Cok yenı. Sımdıden soylemek zor." cevabını
verdı.
-cıhan-
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
yeşil aşırı alış indiği, bu kale, son kale, yerine bakmayın, endex ona gelirken o da ona gider, buluştuklarında kavga amansız olur,.....çünkü batacak olan artık kurumdur, ky deyil, çoğunlukla yeşil galip gelir,... geçilrse çıkış büyük olur,...
sarı mov pala(pembe)ile palacının(beyaz )arasına girmeli,...
benim düzende bu olmadan satış gelmez, yazar dururuz,..
![]()
spot 59200 üzeri öğle kapanışı yapar mı acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri