gizemlerle dolusun adaş...senı uzun pardesünle sisli havada ,iskelede ellerin cebinde yakalar kalkık kuul kuul fx jpy/chf yaparken hayal ettim bi an...)
--Eksiklik Kendi Özümde--
Bakalım ne tarafa bükücek paloş
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
-ankarada cebeci'de ışıklarda bekliyorum.
yalın ayak bir çocuk mendil satmaya çalışıyordu. dedim gel sana şurdan bi döner ekmek alayım.
çocuk "parasını ver abi sen zahmet etme" dedi.
-öğrenciyim. kadıköyde otobüs bekliyorum. meydanda nefis bembeyaz bir BMW durdu. içinden gerçekten zevkli giyinimli çok güzel bir kadın indi.
meydana yakın ne kadar çiçek satan, mendil satan, dilenen, boyacılık yapan çocuk varsa, afedersiniz moka üşüşen sinek misali koşa koşa kadının yanına gittiler. hepsi birden koştuğunda ne kadar çok çocuk olduğunu farkediyorsunuz. kadının etrafını sardılar. hepsi birer ufak torba verdiler kadına. kadın aynı BMW'ye binip gitti...
kusura bakma selçuklu abey, gel sana şurdan bi döner ısmarlayayım.
parasını veya puanını vermem ama![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
benim sistem tekrar long ....
ulaa amma kritik yerdeyiz demekki......bu sistem bir günde long..şort yapmazdı...
hayırlara vesile olsunnnnnnnnnnnnnn
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
şş adaş, ver lem ekskaliden aldığın kazoz kapaklarını. ne dövüyon çocuğu o badi buldinge gitmiyo bak haksız rekabet var orantısız güç kullanmışın.
pifff böyle yazınca da gerçek bir tokat gibi çarpıyo di mi yüzümüze.
"aslında birimizin cebinden çıkan, diğerimizin cebine giriyor" gerçeği...
yok ben pela'dan kazanıyorum diye atlayacaklara bak şimdi...![]()
775 kırılırsa astetom 2/5 longlarını 3/5 edecek...yoh aşağı döner sat verirse sistem 2/5 longlar kavır edilip 3/5 şort açılacak...
hörm-et
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri