Benim foruma duhulüm henüz 2-3 hafta önce ve maliyetimi o gün sayarsak bile 64000 ortaya çıkıpduru iken ve defalarca löng löng diye Küçük Yatırımcı kardeşlerimi uyarıpduru iken topigin sahibi quzu emmimde dalga geçmek serbest dedigine göre mesajımda birr tuhhaflık yogtur
ilk olaraktan arkadaşınız felan değilim sonra kimsenin dostu da degilim hatta niyetim burdaki arkıdeşleri uyarıp yanlış yollarından döndürüp löng trendine davet edivermekti emme kuyruk acısı olup hadi kaybetmeseler bile, 1 aydır cörtçüler kazanmadı heç emme ossun, güzelim löng trendini hemi de az buz değell 59bin 74nin ooo 15bin puvanı, 1 kontrat 3 kontırat olmus, kaçıranların şikayetleri ile arada kesilivermekte bu ugraşım
sonracığıma ben kimse değilim kimsenin de dostu degilim diger forum nedir?
o kına teklifinizi iadeli tahaütlü olarak size geri yolluyorum size daha çok yakışır, eee zaten burda seans için pek yazamayıpduruum artık löng taşımak eskisi kadar kolay degil yüksek irtifada zorlanıpdururuz.
milletin 3 kurus zarar değil 15bin puvan kar yapması için mücadele verdim emme "yoğun şikayet" sonucu cört tayfası tarafından engellendim, ben "vobin hood" oldugum içün amacım milletin kar etmesi zarar degel...
candost kim bee? diger forumu da merak ettim dogrusu hangi forummus buuu?
Dedem derki deliganlı adamın işine bakacan bende deyerum 15bin puvana bakıng biyooo
Küççük yatırımcı kardeşlerim üzülmeyin zühtü çeteye karşı mücadeleye başladı yepyeni dalgalarda sizlerle birlikte olucam
Yemişim mücadeleni ülem hem dostumuz değilmişsin hemde mücadele edecen,istemiyim senin benim için mücadele etmeni üstadlar eder senin yerine.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
saraylı var halojen var larossıan var sazanvar varda var ...
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
züktü..yaw sen nerden çıktın..duhül yeni de..senin eski olma ihtimalin var....eskileri tanıyoruz da ..sen kimsin acaba..![]()
Olayın geçmişini bilmiyorum son iki sayfaya bakabildim.
Kavga etmeye gerek yok iddiası olan ekstreyi yapıştırır. Olur biter...
Gerçi kimsenin parasının başkasına faydası yoktur.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
günaydın cümleten,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
30 luk denge noktası tam olarak 825,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
05.04.2010 10:36:41 *ak parti'li kılıç, "50'nin üzerinde ak partili anayasa değişikliği teklifinden imzasını çekti"-ntv
05.04.2010 10:37:22 *İMZA SAYISI 184'ÜN ALTINA DÜŞTÜ, TEKLİF YENİDEN İMZAYA AÇILDI-NTV
Yukarı hep yukarı
60 lık denge noktası, tam olarak 650,
dışarıyı bırakmıyorlar, dışarı sizi bırakırsa ne olcak, satacaksınız hemde deli gibi,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri