72800-73500 yaparak her iki tarafın stoplarınıda patlattı...*.* palası
72800-73500 yaparak her iki tarafın stoplarınıda patlattı...*.* palası
Short yada Long,iste bütün mesele bu
ula boz oglan beni sen yaktın...
seni sürüm sürüm sürünesin...agzında kalan dişlerinde döküle...gidişin ola gelişin olmaya....ummuyasın...
erkegisen şileye gel benle...birazdan çıkacagım....sana bi balık irakı cektireyim....doyuncaya kadar agzını burnunu kırıp bi rahatlıyayım...deyyyuuuzzzz....
yok short seledir yok short beledir...yok boz ayyım ben....
lem delianlı isen karsıma çık deyyyuzzz....ha ha ha
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
zöhtü...
hoşgelmişşin yawrum...mapusdamından saglam çıktın nı....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bozo...yokmus yaw....bosuna meydan okudum....
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
kontrat mıktarında bı artıs yok bu son harekette....du bakalım jhayırlısı...
--Eksiklik Kendi Özümde--
gız cathy...
serefsizim bu bozoyu pincik pincik yapıcam....ben sana uyuyordum hep...bu deyyuuzzz mesaj attı baaa...lem biraz erkek ol dedi...bi gacının pesine takılma dedi...
deyyuuzzz gururuma bastı....seni terkettim....ona uydum....
yaktı gız bu deyyyuzzz beni...
cathy...
birazdan bu gelir...arkamda dur haaa....vakıfhanlı ....laf çoookkkk....ha ha ha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri