Bovespa.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
şölede oluo.. adam grafını gösterio longda (sistemi) ama yazıo cortladım.. ohaaaa yanii...
Şimdi ağa hesap yapıyor. Diyorki: 72,000'i geçirinceye kadar birkaç 1000 lot alış girsem sonrasında zaten millet atlar. Sonra basarım shortları ne güzel olur. Ya da hiç yükseltmeye uğraşmayayım basayım şimdi shortları 69,800'lere kadar insin. Bakalım hangisini uygulayacak?
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
ben çıkıyorum ..poz belli istop belli tema belli ..
2013,00
Şartlar değişti namussuzlar kucak dansı istiyor fuull flat!
Uzunların gol olması için 71875 i geçmesi!
Kısaların gol olması için 71500 ü aşağı kırması gerekiyor.
Adi herifler iki tarafada bırakmıyor! Ağ germişler gelen yakalanıyor!
gittim..ispor yaptım...protein dozumu da içtim...bi de zu zauna gehen yaptım arada...hala yatay...longlara da mı gol deil ulem pala..)
--Eksiklik Kendi Özümde--
Sn. Astatin,
aslında ben ve benim gibi forumdaşların faydalanabileceği bir alım-satım ve yapılan hatalar gibi bir tartışma başlatsanız iyi olabilir diye düşünüyorum,
sn. unlimited ve diğer sistem sahibi dostlarında buna katılım yapması iyi olur,
hatta bu ayrı bir konu başlığında olabilir,
böyle bir konu belkide vardır ben atlamışımdır,
saygılar...
durum flat
Sp 1176 direnç. En yüksek 1180 gördü. 1180 üstünde 1187-1190.
Ancak zirve yenileme gerçekleşmezse yani 1180 yenilenmezse, ocak tepesine geri çekilir. 1150-1152.
Birde 4 gündür Amerikan kapanış yataylaşmaları, sert hareket yakın der. Yön bilmem.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri