abicim az öncede yazdım, ya bir fake yapacaklar ki 728xx-73000 yeresine biraz geçebilrlerde, ya buradan kayacaklar aşağı, seni zorlayacaklarını sende biliyorsun canını vermedin daha, bende yükseldiklerinde kontrat azaltıyorum, değişen şu eğer buradan inerlerse 718xx lerden yukarıdaki hedef erteleniyor ve boşluk oluşuyor ki, 68000 lere kadar inebilrler o zamn, ve bir daha denerler, yok 73 lere kadar doğramayı seçerlerse o zaman işi görüp 65000 lere kadar inecekleri tahminim, burada anayasanın şekilleneceğini düşünüyorum, coni çok istiyor bunu, belli, bu durumda anayasa her durumda final, garanti kılıfı her durumda final, yani ralli ve ya şelale, ama bu defa büyük olacak her ikiside, final çünkü,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
30 dan 120 ye kadar ortlamanın altında kaldılar, ancak günlükte güçlüler ve bu onlara zaman tanıyor, bu gün 71800 de ortalama ise 68700 de her iki yönede payları var, cort poz durumuna göre hareket ediyor, bir taşla iki kuş vuruyor, cort tehdit ederek dökülmeyi sağlıyor, ağacı sallıyor, tehditle yapıyor bunu yükselerek, düşerek te long kışkırtıyor, düşüşler bu nedenle tehlikel yereye erişmiyor, kendisi 10000 kontrat long azaltırken, karşı ayağına 10000 kontrat short azalttırdı, yani o yukarıdan alarak fiyatları yukarı itiyor, yukarıdaki senaryo gereği, her şey çok belli, her açıdan ancak oynaklık can alıcı, zararlargelinen noktada artık kırılgan ve tahammülleri zorluyor, futura ters hareket bu yüzden ,...... bundan sonra yakalanmayalım bu şerrefsizlere,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hadi bakalım zurnanın cort dedigi yerdeyiz.....850....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
73.xxx lere de fazla şartlanma.. Yukarı devam ederse esas kırılım noktası oralar olacaktır..
Bugün ve 72.xxx üstlerinde short açanların kontratlarını 73.xxx üstlerine azdırarak alırlar.. Diğerlerini zaten aldılar ..
benim günlük graftaki bayrağın spot hedefi 76.500 ler..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
900 --950 cok önemli cok......saat 16.00a kadar asla gecilmemeli.......küskü gelmeli küskü.....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
71100 denge yeresinde insiyatif bana geçiyor, dün gösterdi bu gün gösterdi, o yüzden yukarı zorlamalarla beni dökmeye çalışıyor, anaysadan analiz edersek artık bir duruma gelindi, şimdi taraflar süreçte son kozlarını oynayacaklar, işte bu süreçte kurtardık kurtardık,.....
spotun acılmasıyla ilk küskü geldi....ikinci dalga yolda......
short başlamıştır. hayırlı olsun
Bu şerefsizlerin yatacak yeri yok...
Tam bizim spot açılırken hacimsiz saatte fdow a çakıyolar.. 7 puancık.. Sanki bi halt var.. Sonra alıyolar..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri