Sayfa 524/925 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
11090 sonuçtan 6.277 ile 6.288 arası

Konu: borsada...delikanlılar harman oluyur.....

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür
    1.371 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen haftaya perşembe çökeris..Şu anda tam gününden emin değilim..

Verecem tam gününü.. Önemli bi teknik takibindeyim
    yok cadım haşa ne cökmesi bizim gibi bir ülkenin borsası ve cöküş cık cık cık.......sadece gevşeme canım.....
    bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....

2. 2 Kullanıcı eksper tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    65 500 maliyetliyim ve shortum hala gandi....

bugün veya yarın....karar verecegim...tarım dısından evvel....
    abicim az öncede yazdım, ya bir fake yapacaklar ki 728xx-73000 yeresine biraz geçebilrlerde, ya buradan kayacaklar aşağı, seni zorlayacaklarını sende biliyorsun canını vermedin daha, bende yükseldiklerinde kontrat azaltıyorum, değişen şu eğer buradan inerlerse 718xx lerden yukarıdaki hedef erteleniyor ve boşluk oluşuyor ki, 68000 lere kadar inebilrler o zamn, ve bir daha denerler, yok 73 lere kadar doğramayı seçerlerse o zaman işi görüp 65000 lere kadar inecekleri tahminim, burada anayasanın şekilleneceğini düşünüyorum, coni çok istiyor bunu, belli, bu durumda anayasa her durumda final, garanti kılıfı her durumda final, yani ralli ve ya şelale, ama bu defa büyük olacak her ikiside, final çünkü,.......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 2 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fxci...nin...sibobu aldamı usaglar....
    evet alda guzu abeyim

saat 14.00 sonrası

long devam üvv
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

6. 4 Kullanıcı fXci tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

30 dan 120 ye kadar ortlamanın altında kaldılar, ancak günlükte güçlüler ve bu onlara zaman tanıyor, bu gün 71800 de ortalama ise 68700 de her iki yönede payları var, cort poz durumuna göre hareket ediyor, bir taşla iki kuş vuruyor, cort tehdit ederek dökülmeyi sağlıyor, ağacı sallıyor, tehditle yapıyor bunu yükselerek, düşerek te long kışkırtıyor, düşüşler bu nedenle tehlikel yereye erişmiyor, kendisi 10000 kontrat long azaltırken, karşı ayağına 10000 kontrat short azalttırdı, yani o yukarıdan alarak fiyatları yukarı itiyor, yukarıdaki senaryo gereği, her şey çok belli, her açıdan ancak oynaklık can alıcı, zararlargelinen noktada artık kırılgan ve tahammülleri zorluyor, futura ters hareket bu yüzden ,...... bundan sonra yakalanmayalım bu şerrefsizlere,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

8. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür

hadi bakalım zurnanın cort dedigi yerdeyiz.....850....
    bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....

10. 2 Kullanıcı eksper tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim az öncede yazdım, ya bir fake yapacaklar ki 728xx-73000 yeresine biraz geçebilrlerde, ya buradan kayacaklar aşağı, seni zorlayacaklarını sende biliyorsun canını vermedin daha, bende yükseldiklerinde kontrat azaltıyorum, değişen şu eğer buradan inerlerse 718xx lerden yukarıdaki hedef erteleniyor ve boşluk oluşuyor ki, 68000 lere kadar inebilrler o zamn, ve bir daha denerler, yok 73 lere kadar doğramayı seçerlerse o zaman işi görüp 65000 lere kadar inecekleri tahminim, burada anayasanın şekilleneceğini düşünüyorum, coni çok istiyor bunu, belli, bu durumda anayasa her durumda final, garanti kılıfı her durumda final, yani ralli ve ya şelale, ama bu defa büyük olacak her ikiside, final çünkü,.......
    73.xxx lere de fazla şartlanma.. Yukarı devam ederse esas kırılım noktası oralar olacaktır..

Bugün ve 72.xxx üstlerinde short açanların kontratlarını 73.xxx üstlerine azdırarak alırlar.. Diğerlerini zaten aldılar ..

benim günlük graftaki bayrağın spot hedefi 76.500 ler..
    Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

12. 3 Kullanıcı catedral tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür

900 --950 cok önemli cok......saat 16.00a kadar asla gecilmemeli.......küskü gelmeli küskü.....

14. 3 Kullanıcı eksper tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

71100 denge yeresinde insiyatif bana geçiyor, dün gösterdi bu gün gösterdi, o yüzden yukarı zorlamalarla beni dökmeye çalışıyor, anaysadan analiz edersek artık bir duruma gelindi, şimdi taraflar süreçte son kozlarını oynayacaklar, işte bu süreçte kurtardık kurtardık,.....

16. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    73.xxx lere de fazla şartlanma.. Yukarı devam ederse esas kırılım noktası oralar olacaktır..

Bugün ve 72.xxx üstlerinde short açanların kontratlarını 73.xxx üstlerine azdırarak alırlar.. Diğerlerini zaten aldılar ..

benim günlük graftaki bayrağın spot hedefi 76.500 ler..
    benim şartlanmam yok, çift taraflı tuttum, devamlı cortm az öncede yazdım, ama en tepeden basacak cephanem olmalı elimde, dün ve bugün bunu sağladım zaten, nereye gitse bana sıkışıcak, ..........

18. 2 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür

spotun acılmasıyla ilk küskü geldi....ikinci dalga yolda......

Teşekkür Teşekkür 
    12
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    74
    Toplam Teşekkür
    23 Yazısı Teşekkür aldı

short başlamıştır. hayırlı olsun

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Bu şerefsizlerin yatacak yeri yok...

Tam bizim spot açılırken hacimsiz saatte fdow a çakıyolar.. 7 puancık.. Sanki bi halt var.. Sonra alıyolar..
    Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri