saat 12 sonrası
Yorum yok long devam
saat 12 sonrası
Yorum yok long devam
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sistem şart.
sistem demek strateji demek
vob adamı voblatır....
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
70000 in altına sarkmazmı artık bu fiyatlar yaaa, ne dersiniz?üvvvvvv
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
70000 altına sarkmayan vob aynen 74000-76000 e güle oynaya gider gibi duruyor.
EFG deki uşaglara selam, paralaraımı yiyip bitirmeyin bak emaneten verdim sonra Nisan Mayıs ayında düşüşte geri vermesi zor olabilir, şimdiden uyarayım, Nisan Mayıs düşüşünde inat ettim bi kere, Hala 56000 lere bekliyorum Mayıs ta görüşecez seninle EFG ...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
hep yukarı eğitimine katılanlardan deil katılmayanlardan korkan iktidarın para babaları, medya desteği ile bakalım ne kadar mevduat yatırımcısının parasını alabilecek göreceğiz.Bunca siyasi, ekonomik riske rağmen piyasayı manipüle etmek herhalde yurtdışındaki bazı büyük oyuncularında dikkatini çekiyor ve çekecek.....yeni para babaları gelene kadar at oynatmaya devam....
yeni oyuncular geliyor...bilginize...
ağalar, kolay gelsin.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri