aste,
yirmibir
aste,
yirmibir
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu da Çin-Amerika parite savaşı. Önümüzdeki dönem için kimin pes edeceği daha doğrusu Çinin ne zaman ne yapacağı çok önemli.
http://finance.yahoo.com/news/China-...&asset=&ccode=
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
14.00 sonrası
yorum yok long devam
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ahanda geldim... Toplantı arası 71.050'den long'lamıştım, long devam... Stop 70.550 ...
Ben yokken çok histem sistem geyiği olmuş. Ben sistem işini beceremeyen biri olarak geçmişte sistemler şöyle sistemler böyle diye çok atıp tutmuşumdur, o yüzden sistemsiz oynayamayanların da histem şöyle histem böyle demesini anlayışla karşılamak lazım diye düşünüyorum...
Ancak şunu itiraf etmeli ki, hiçbir histemsel yaklaşım en dandik sistemlerin bile Ocak'dan beri verdiği performansı veremezdi...
Konu açılmışken, aşağıda Greed-Fear Stro Version... Orjinal sisteme (n=3)'ü koruyarak sadece AND ile yan yana çok çok basit 3 şart grubu ekledim. Optimizasyon falan da yapmadım, parametreler sadece mantıklı mertebelerdeki Fibo sayıları... Optimizasyon yaptıysam Pala'nın ölüsünü göreyim...Greed-Fear gibi çok robust ve geliştirilirse potansiyeli çok yüksek bir sistemi bizimle tanıştırdığı için Sazan'a bir kez daha teşekkürler...
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
475 ıade uzunlar...bugun baska işlem yok..ben kaçar ..herkese ii haftasonları...
--Eksiklik Kendi Özümde--
vaziyet..
alan 5000
satan 5000
her şey dengede ve kontrol altında...
önce aşağı sonra 73300 mü... yoksa önce yukarı sonra kuzunun yanı mı (57000)
75000
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri