ulo bozo...
biz bu moku bilmiyoruz....zöhtü bizden eyiydi...
gel aaasama balık irakı çekelim....neden bilmedigimizi anlatayım sana...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
600 den,625 den bir iki kurşun attık emme.. hele bakalım...
1/5 uzun... kısa vadedir... 500altına dalış yaparsa durmam...
kastı gene iicene...bi yana yatacak bu...
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
lem bozo...bende diyordum ki kendi kendime....bu bozo sabah niye bu kadar sinirlendi diye....
meger ********daki candostlardan bi gurup gelmiş....halojen yazdıda anladım....
ula bozo....o usaglara ne oldu....aaasama kadar birbirini yaglıya yaglıya yılmış forumu bırakmışlar eylemi ula....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
evladım zöhtü seni tırnağın olamaz......iyi değildi....
long..long..long...long....başka bir şey dedimi......
düşerkende long...çıkarkende long....adam bir haftada iyi olmaz....
bozuk saat gibi......
senin sorunun farklı......ben biliyorum.....bana inan belkide sen
kendi sorununu bilmiyorsun.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
garandaki açıklar ve vob........
beraber hareket ediyor......henüz kapanmadı hepsi....ama ilave açık yapılmıyor ordada
kapanınca görürüz hep beraber......kapanmazsa yukarı marj var daha........
bi süre caty cagırdı katıldım oraya....bi borsasihirbazı oglan vardı....geldi topigime bi gün....günde iki defa bize yag çekmezsen yazamassın burada dedi....hassstir lem dedim....sizi sag cebime sokar...cıkarır sol cebime sokar...oradanda arka cebime sokar....makatımı siler çöpe atarım deyince ben....
forumun sahabı oglan beni anında kovdu....şimdi tek basına o yazıyormuş....candostlar dagılmışlar....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri