vobbbbbb.
vobbbbbb.
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Yav yazmadanda edemeyeceeem şu Bloomberg'deki hatunda pek bi alımlı pek bi güzel Allah zaabına bağışlasın!![]()
Bu arada 68150 stop ve FULL LONK! Piyasaya kafa tutacak deelim gidiyo işte!
Yav güzel insan Boz yazdı amma bende yaziim bana göre 68300 ü aşarsa kudurur bura!
astet bak fast 5 dakk mental ray fast version 1 video
bunun bide daha hoşuma gideni var slow fast arası bişey
emme beyle hatalı sinyali bol olupda kar eden zistemler benim daha çok hoşuma gidiyore
5dakka mental ray fast
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Siz geçenlerde iyi yerlerden kısa açmış ve iyi puan almıştınız. O zamanki kontrat sayınızla şimdikinin arasında fark varsa görüşünüzde haklı olabilirsiniz, fakat yaklaşık aynı kontrat sayı ise boşuna evham yapıyorsunuz.
Benim fikrim böyle birşey imkansıza yakın. 100 - 1000 kontrat için piyasayı 2 - 5 bin aşağı yukarı yapamazlar, en azından karlı olarak yapamazlar. Fakat karşımızda olanlar kendi çıkarlarına göre işlem yapmak isteyeceklerdir...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
bi ayu kapanı uygulanmış gibi oldi.. ula portekiz kac yıldır orda durursun bi iyulugini görmeduk şimdi üstüne zararın dokinai yurdum ky sine..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
bozduu trendını gerı alabılen borsa,ki eğer alabilirse,güçlüdür ve momentini arttırarak trendine dewam eder...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Ne diyosunzu siz? sen 100 kontratı iki üç gün elinde tutda gör bakalım neler oluyor, yani bu konuda tartışmak istemiyorum, herkezin gözlemleri kendine olsun diyim geçeyim en iyisi, ben sadece gözlemimi vede olan bitenin hangi nedenlerden dolayı gerçekleştiğini kaleme almaya çalıştım o kadar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri