Efisim Çatalkaram,
Gündüzki soruların yanıtı..Akşam grafları beleş...Ama sen yinede ked pohsuz bir kafke ısmarlayın.. Slow ve Very Slow..(Lakin daha 1-2 aylıklar)
![]()
Efisim Çatalkaram,
Gündüzki soruların yanıtı..Akşam grafları beleş...Ama sen yinede ked pohsuz bir kafke ısmarlayın.. Slow ve Very Slow..(Lakin daha 1-2 aylıklar)
![]()
hastetomum nokta komum... daam söz saa yarın Türk kayfesi ısrmar edeceym..
şinci bendede 1600.... 1800 arası getiriye sahip 15 daks mevcut emme onların ilerki zamanlarda çuvallayacagından eminim gayri...
bena grafiksel anlamda mantıklı gelen mentalray
1300....1400 arası kazancı 59 trade etmiş 30 karlı 29 zararlı işlem adeti var gayri... 15 dekkalıklan işlem yapsam bunna yapardım... hetta yarışmaya 1800 luknen deelde bunnan girerim
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yaw..yukarda yapıştırdıklarımda, sonucun en duyarlı olduğı iki değişkeni geniş bir aralıkta opt edince en iyi 200 sonuç içinde en kötü getiri %54 en iyi %78....ben de en iyi getiriliyi seçmedim zati...5 ve 60 dk dada stabil kalan değerleri seçtim...bunlar 1-2 aylık....9 ay 10 günü de benzer şekilde hatta %50 ort ile tamamlarsa Allah derim...benim için en önemli peşpeşe haşırt ve tek şseferde haşırtlar toplamı ki, yukarda daha düşük getirili olanda bu rasyolar daha iyi..neyse...artıkın bakacağız...
Fekat sanırım artık daha ilerisi için MATLAB şart...Misal; Mr. SARAYLI nın çizdiği fibo-sal HO ların herbirinin bir alttaki ile olan farkını toplatıp bir fonksiyon olarak çiziktirdinmi, bunun türevinin zifir olduğu yerler sana çok güzel şeyler diyebilir....MAC ile birlikte...
yannız olmuyı büyle ben bunaldım inceden..EW, Matlab falan..bu işin sonu hayır değil..bir loto tuttursak da yırtsak şu alemlerden...elimdeki sistemleri sokağa atmayan deşifre etmeyen ne olsun..üwww![]()
bu arada sanırım 1 aylık zamanda sistem neymiş görmeye çalışacağız....
''SEYTAN''
bunun üzerine sadece para basma makinesi olur sanırım......![]()
Günaydın,
23 Mart Salı "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GBP TÜFE (a/a) (Şub) 11:30 %0,5 -%0,2 Yüksek
GBP Perakende Fiyat Endeksi (Şub) 11:30 218,8 217,9 Yüksek
GBP Bankalar Birliği Konut Alımları (Şub) 11:30 36500 35083 Yüksek
USD Fed-Charles Plosser'in Konuşması 12:00 Düşük
GBP CBI Perakende Ticaret Anketi (Mar) 13:00 23 Yüksek
USD Mevcut Konut Satışları (Şub) 16:00 5Mlyn 5,05Mlyn Yüksek
USD Konut Fiyat Endeksi (a/a) (Oca) 16:00 -%0,8 -%1,6 Yüksek
USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Mar) 16:00 5 2 Yüksek
USD T. Geithner'in Konuşması 16:00 Yüksek
USD Fed-Ocaet Yellen'in Konuşması (Los Angeles, California) 21:35 Düşük
USD API ABD Ham Petrol Stokları (19 Mar) 22:30 403K Düşük
USD ABC Tüketici Güveni (21 Mar) 23:00 -43 Düşük
Bazı Bilançolar
KB Home (KBH) -0.42 $ (Açılış öncesi)
Ambac Financial Group (ABK) -3.34 $ (Zaman belli değil)
Adobe Systems (ADBE) 0.37 $ (Kapanış sonrası)
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Bu da mı flama değil hakem bey....
Günaydın...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bu işin parayla alakası olmadığına, milyon dolarların olsun hepsiyle değil elbet ama bir kısmıyla yine de bu rulet masasında olacağına bütün gazoz kapaklarımı yatıracağımı belirtmek istiyorum.
bunun farkında olmayanlar olması normaldir ama bu kişinin sen olduğu, bunları senden duyacağım aklımın köşesinden bile geçmezdi.
sahi, dün gecenin bi vakti aklıma takıldı. hani ikimiz bi optimizasyon yapmaya uğraşmıştık SL ve TP'leri belirleyerekten.(Allam inanamıyorum ben ve sistem optimizasyonu aynı cümle içerisinde geçiyor. başımıza daş yaacak).
senin multipass'teki puanlar tamam kısıtlı kalıyordu. ona itirazım yok. ama karlı işlem bölü zararlı işlem oranı manyak yüksek olması lazım diye düşünüyorum. yanılıyor muyum?
bana lazım olan öyle bişey işte tohtor. boşver milyon gazoz kapaklarını. 80 karlı işlem 20 zararlı işlem yaptırsın da, varsın her karlı işlemini 100 puanla sınırlı bıraksın.
yoh mu büyle bi ilaç?
herkese günaydın bu arada, bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Tolır / TL paritemiz'de pela benim feci yapışmamdan sıkılmış olacak ki, 100 pip kar vermeyi teklif etmiş, ben de kabul etmişim. hemide uyurkene.
all pozişıns markus flatus...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Günaydın
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri