kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Adam gibi adamdı Özhan Canaydın. Allah Rahmet eylesin.
Mekanı Cennet olsun, Başımız Sağolsun.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir Beşiktaşlı olarak çok takdir ettiğim Özkan başkana Allahtan rahmet dilerim! Adam gibi adamdı!
NUR İÇİNDE YAT BAŞKAN!
Selçuklu, VOB günlük SW sayımı. (En azından ben böyle görüyorum)
Beyaz daralan trendline'lar ile gösterdiğim bölge bir üçgen.
Ücgenler B dalgası yada 4. dalgada oluşurlar.
Eğer bu kısım B dalgası ise, a/1 etiketi a oluyor.
Eğer bu kısım 4. dalga ise a/1 etiketi 1 oluyor.
Eğer a/1 etiketi olarak a'yı kabul edersek, c bir zayıf c dalgası olmalı ve tüm yükselişi geri alan bir düşüş gelmeli. (a-b-c tamamını) Düşüş bugün hızlanmalı. Hızlanmıyor ise aşağıdaki paragraftaki yoruma gideceğim.
Eğer a/1 etiketi olarak 1'i kabul edersek, sonraki yükselişin 1:3 olma olasılığı var şu anda %50'si geri alınmış durumda. (Biraz fazla) Yine de c/1:3 tepesini geçerse 3:3. dalgada olduğumuz yorumu yapılabilir.
Özetle : Entellektüel tatmin tamam. Aslolan Ziestem ve o hala SHORT.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şöyle bir opsiyon açmak istiyorum..
- Benim aha bu bar dediğim barın kapanışında, bir önceki barın kapanış fiyatından benim long yada şort kontrat talebimi karşılayacak güzide arkadaşlar arıyorum...Her bir işlemde 50 puanı işlem bedeli olarak ödeyeceğim kişiye.Var mı böyle güzide arkadaşlar..
Mesela saat 12:15 barında long diyorum fiyat 66000..Önceki barın kapanışı 66100 de olsa 65900 de olsa bu kişi o fiyattan bana kontrat veriyor olacak. Ama her durumda ben ona 50 puan fee verecem..Kabul mu lem..va rmı böyle güzide insanlar..yada keklerhatta 100 puan fee verecem
Allah uzun ömür verir inşallah.Özhan canaydın hayattaymış
Sevgili Selçuklu,
Buda bir önceki (günlük) grafikte b/2 dediğim noktadan sonraki dalganın 15 dk'lık VOB grafiği üstünde sayımı. Ben bir 5. dalga başarısızlığı görüyorum. Tuhaf olan (5. dalga başarısızlığını desteklemeyen şu, 5. dalga başarısızlığı sonrası tüm dalga , oluşma zamanından daha kısa sürede geri alınmalı.
Diğer açıdan en tepedeki 3 etiketinde 3. dalga değil 5. dalga bitmiştir de diyen olabilir. O zaman 1:3 senaryosu geçerlidir. Benim bakışım böyle, herkesin EW'si kendine.
Yaşayıp göreceğiz.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şincik şöyle bir durum var...Üzerimde 3 adet piroje vardı... Bunların ikisini planlanan süreden 1 ay önce bitirdim acizane, diğeri de 1,5 ay önce bitecek gibi.. Bu durumda bana yaklaşık net 1 ay yatış süresi kalması lazım..Bu zaman diliminde oturup EW ye bulaşsammı yoksa boşveeerr deyip gelen baharın dadını mı çıkarsam...hımmmm..yok lem bir sürü ıvır zıvır sürpriz iş çıhar limdi..üwwww![]()
Kardeş biz Atabarından başka bar bilmiyoruz...
http://www.muzik23.net/11974/Grup-Destan--Atabari
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri