Selçuklu patron kısaları kapatmadan gitti![]()
mbm patron artık sende kapatmazsın dimi?![]()
Selçuklu patron kısaları kapatmadan gitti![]()
mbm patron artık sende kapatmazsın dimi?![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Long devam long![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Yarın Cuma, 67000 seviyesinde yatay hareket olabilir, saygılar.
Hun İmparatoru ATİLLA
66875-900 yresine bir atak gelebilir gayri...
yukarı devam 669xx üstesinde kalıp kalmamaya bavlı...
düşüş için ise 662xx yeresinin aşağı kırılması gerenk
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Dış ses , bi yorum yap...
En az 3 HİSSE...
abey büyük konuşma...
dertleri benim gazoz kapaklarını patlatmaktı...ben (sanal) longladığımda 66.500den longlayan KY değildi.
ağalardı... gittiler aşağı bi döktüler milleti, birazdan topuklayacaklar.
ha bu benim senaryom. olur olmaz bilemem tabe. stoplu oynamak şart.
tek tarafa bakmamak lazım...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
O kadar sortör var düşe düşe 1000 puan civarı ancak düştü
Akşama dow artı kapar, uzakdoğu artı, fdow artı avrupa artı açılır , gaplı yukarı açılışla sabah sabah 67300-400 de alırız soluğu, oh ne ala yatay piyasa, akşama kadar 67000 altına sark, 67400 e gitCuma günü projeksiyonudur
saygılar.
Hun İmparatoru ATİLLA
Bu Dow bugün de artı kapatırsa....
Pişman olurum!!!![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri