60 dakka berbat performınz mentalray
![]()
60 dakka berbat performınz mentalray
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bu arada
Yorum Yok Long Devam
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ben şu histemli kısayı 950 den kapatayım..175 pıvan daha...eheuheeu..30 lira lem..akşam balık parası çıktı yine..ehueheue..sat verisn sistem artık ama..sıkıldım
sayın Astatin,
peki şunu nasıl açıklayacaksın,merak ettim...ben her akşam mtx'e bağlanır,o günlük 1 dakikalık verileri excele atar,metastock'a çevirir ve öncekilere eklerim...bazen check için mtx' bağlandığımda o günlük 1 dakikalıkları değil son 2 aylık'ı excele atar,metastock formatına çevirir ve bakarım..sonra hergün çektiğim ve update ettiğim datalarla karşılaştırırım...şimdi soru şu: neden son iki ayı tek bir seferde alıp,metastocka çevirdiğim datalarla,her gün tek tek update ettiğim datalar özellikle kritik günlerdekiler birbirinden farklıdırlar?? (buradaki farklar çok minik farklar,bazen close'da bazen low'da bazen high'da bazen open'de,bazen vol'da,bazen hepsinde, ama son 2-3 seneyi falan test ettğinizde bayağı farklı şeyler çıkartıyorlar,sakın cevap olarak pala deme
![]()
şş yavızhan
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Galiba 14.30 amerika verisi var önemli![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
hımmmm...PELA
Sanırım ben paranoyak tadı olmayan bir cevap veremem bu soruyaMS deki deneyimi 1 haftalık olan benim, zaten hiçbir cevap da vermemesi gerekir
Ancak başka bir konu açayım; şimdi MS 15 dklık fiyat verilerini farklı oluşturuyor MTX den aldığı verilerden derler..Ben de derimki ne önemi var..C,L,H,O gibi değerleri makul sınırlar içinde farklı versin..Varsayın ki bu hatalı dediğiniz veri başka bir yatırım enstrumanına ait..Sİsteminizin yine başarılı olması lazım bunda...diye düşünüyorum...
Ama VOL de yapılacak hata öyle değil...Mesela görece yüksek fiyat hareketinin olduğu barda eğer VOL bilgisi çok küçük gelirse, yön filtresi olarak volatilite yide kullanan benimki gibi sistemler ayvayı yer...yani 1000 puanlık hareketin 100 lotla olması ile 1000 lotla olması arasındaki fark sistemimiz için fark ediyorsa, bu hata öldürür...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri