güzelmi,
güzelmi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
hayret acuk gevşedi ....aman deyim ses cıkarman......
60 lık pazar çalıştı, yere vercem,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
extraları 875 den cebimde,
usaglar...
bu poz dan acilen çıkmak gerek...çok kiritil yerlerdeyiz...
1-parite 1.38 üstünde yukarı yönelir...
2-dow 10 730 u yukarı kırdımı....yeni bi dalga baslar....
3-bizde IMF yok...ama erken secim beklentisinden ürkenler yukarı çekip...mal bosaltmak isteyebilir...
bu nedenlerle....ben basabasta kesin çıkarım....
TEK SANS VAR SHORTLAR ÜÇÜN....oda dün olanlar üçün...dow un kırmayıp ilk geri çekilmesi....buda cuma günki....triple witching deki pozlara baglı....
yırttık yırttık...yoksa...allaha emanetiniz...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Quzuuu hocammm düzeltme geldi 350 puvan verdi pala dayanamadım 67 üstü kapananları yerine koymaya başladım çünkiii düşmeyen borsa çıkar, tahminim seansla beraber yeniden yukarı ve oradan kırmızı bi barrrrr, ama bu bar mojito barı değilll ona göreeeeee, şorttan kurtulma barııııı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri