kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu işte mantık aranmaz, yarına ne olacağıda belli olmaz, sadece öngörüler işte, bide stop vardır benim bildiğim![]()
Longların stop yereside 64300-64400 bende, gerisi hikayesaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
5 dk bazında günün en büyük hacim çubuğu oluştu yeni yüksek denerken..
olumlu görmek lazım..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Ralli ralliiii ralliiiiiii![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
500 kapandım..900 puan...alttan gırmek ıcun beklıorum...senas sonunda...
--Eksiklik Kendi Özümde--
aha ultra sıkıstırma basladı -1451 apsd oldu bianda... shortcuları terletıp gunun tepesınden mal vermek ıstedikleri aşikar...
IYM herhalde kurum stoplatmak ıcın abandıkca abandı.. belkıde stoplayan kendısıydı bılemıcem artık
flat en guzelı gorunuyo suan..
sımdı aganın yapacagı sey fıyatı yukarı cektıkce shortları stoplatmak bunun yaparken kendı longlarını shortculara stop ıcın verıp ustune extra short acmak olacaktır...
bu durumda apsd öncelikle - de hızla artarken sabit bi rakama gececek akabindede 0 a yaklasması gerekir.. eger bu hareketi yaparsa aga yavas yavas shortlarını diziyo derim... hade bakem...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
çekirdek veren de yok peeeeeeeeehh...![]()
65500 % 50 geri alış seviyesi son düşüşün..
hareketin devamı için önemli.
65500 üstünde piyasa vites büyütebilir..
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri