long derse longarımyyşd
long derse longarımyyşd
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kanımca dunku üçgen,sihirbazın sahnesindeki dikkat dağıtmak için kullandığı güzel yardımcı kızlardan birisiydi...o asıl dalavereyı cevırırken..
--Eksiklik Kendi Özümde--
herzamanki gibi ne ara palanın operasyonu olsa tum ısmı bılınmedık kurumlar delı gıbı alım yapıyor uehueh ula pala bu kadar ucuz numaralarla bızı ketelıyosunya allah belanı vermesın senıngıt yaf dokunmıcam 975 shortlarımı sevıyom ben :P pozuma aşık oldum nedense uehuehuh 65800 ü geçersen kaçarım ama
) yatırım tavsıyesı değildir
şimdi şöyle bi baktım kendım ıcın carpılma tarifesi hazırlamısım uheuehuh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
hayırlı cumalar
kısa devam .. a* .. 65100 üstü istop .. yerem ... üvvv .. ıngaaaaa
2013,00
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar YYLD
tikkat tikkat EFG den satış geldi bi miktar.. bugunu mal bosaltmaya harcayacaklar anlasılan.. spotu yuksek tutup.. eyooo bugunu pala dalavere günü ilan edelim voborsa olarak.... uehueh hatta voborsa meclisimizde bugunu ayu soykırımı olarak kabul edelım... agayı kınayalım...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ü...YYŞD...fekat gördüğüm kimse şortlarını bozmuyor...üwww.sonu kötü olacak kaliba
Neden bilmem sağlam bir efkar çöktü üzerime birden... üüvvvvvv...
Pala sana tek bir sözüm var: Nasd**
Histemimi mahvettin Pala... Histem knock-out... Optimizasyonlu moptimizasyonlu da olsa sistemli takılacağım bugün başka çare yok... Dün 66.650'den short veren sistemim hala short'da... Long verdiği an gözünün yaşına bakmam long'larım... O zamana kadar short devam... KARA CUMA !!!
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri