Endeks 51751`in altinda kapamazsa shortlarimla müsterih olmam,
Vob 64400 üzerinde kapayacak olursa da flatlarim![]()
Spot kritik kapattı, shortlar biraz tehlikede görüyorum, bakalım ağanın son daika volesi gelecekmi, ona göre geceye poz kararımı vereceğim, az sonra![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Spota göre uçarız...tomda asıldı tobişe...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
İyi akşamlar..
Gazoz kapağıyla oynayanlara da İyi akşamlar..![]()
En az 3 HİSSE...
Geceye full short devam
Uzlaşma 64350 oldu
Herkeze iyi akşamlar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
uuzn için bi sebeb görünmüyor. bunu yeni değil dünden beri diyorum
http://www.voborsa.com/forum/trader3...-t5228p22.html
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
işten eve geldim..
iyiki direksiyonu iki dakka bıraktım..
hemen geri vitese takmışınız....
üühühh
üü
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
iyi akşamlar....
yarın CUMAAAAAAAAA............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri