dolar TL birazdan tepecek.
belki ilgilenen vardır.
neyse benim mola bitti. kaçar.
tekrar görüşürüz. şşş, Selçuklu patron,tepti.
yeter mi yoksa daha aldırayım mı![]()
dolar TL birazdan tepecek.
belki ilgilenen vardır.
neyse benim mola bitti. kaçar.
tekrar görüşürüz. şşş, Selçuklu patron,tepti.
yeter mi yoksa daha aldırayım mı![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
astatin abeyim sen C yerine (2*c+h+l)/4
kullanıyorsun ama hiçbirşey etki etmezki ikisinin arasında genellikle bir kademe bile oynamaz
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
EFG yi iyi gözlemek lazım 59xxx lardan yaptıgı alımları hala satmadı.. 2-3 gundur satısta tek lotu bile yok gibi.. muhtemelen işlemlerini diğer ayaklardan ypaıyordur ancak genede göz ucuyla tikkat etmekte fayda var..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
En geç Çarşambayı sel alır diyorum o gadder.
Ekran takibi sıkıcı oluyor yaaa, nerden bulaştık şu işe bilmemki...nası kurtuluruz bir önerisi olan varmı?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Yalnız unlimit, şu batan lehman brothers dan sonra sırada goldman var deolar ceolar, banada solomon smith barney in ceosu dediaramız iyidir acık
, sıraya goldman ı aldık dedi, ben onun yalancısıyım, hani kanka manka derken şey olmasın demek istiyorum...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yalnız bull,
sen olayı tam kavrayamamışın. mesele batma-çıkma meselesi değildir.
mesele, batmayı çıkmayı fiyatlamış mısın, fiyatlamamış mısın meselesidir.
goldman batacaksa da bundan en çok para kazanacak olan adamlar,yani ilk haberi olanlar bizler olmayacağız. çünkü biz kimsenin kankası değiliz.
bilmem annatabildim mi.
dolar (spot) 1,5251'in altı yok. minimum nokta orası, güzel alış yeridir.
(bunu demek için girmiştim, senin mesajı gördüm bull)
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri