ülem yuaw keçi boynuzundan hediye olurmu gayri üvvarkhasından gonuşmak gebi olmasın emme tüvalet ihtiyacını gidermek için gelmiş benim misafir napalım savlık ossun
![]()
ülem yuaw keçi boynuzundan hediye olurmu gayri üvvarkhasından gonuşmak gebi olmasın emme tüvalet ihtiyacını gidermek için gelmiş benim misafir napalım savlık ossun
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
denge bozuluyor düşüş yönü ağır
FDOW çıkıyor, EURO düşüyor, zaten bi gıdım aklım var, onu da alacak Pala... Histemim gümlemek üzere...
Bana acilen Selçuklu patron'u bulun...
Selçuklu patron nerdesin? Emergency help patron!!!
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
sistem hala şort...675 den sadece 1/5 şort
durum bu... riski az bir şort...eğer tek bara yukarı küskü yapmazlarsa 200-300 puana stoplanır...ama aşağısı bal olur
![]()
dedim tırt bunların analisti diye..
-70000 gelirmi yaf akıl var mantık var.. -20000 den bu rakama gidiş kolaymı..
peehh buna ragmen fiyat fırladıueheuh ama gorunen su kı efg 700 den satıs verdı bı mıktar... vermeyede devam edıyor.. apsd 200000 e dayandıktan sonra daha da ılerlemedı.. hatta 2000 gerıledı gun ıcınde buda pıyasanın bu yerede kursunlarını tukettıgını gosterıyor.. boga yada ayılardan sanslı olan kı gorundugu kadarıyla bunlar bogalar olucak.. dow acılısla yardım ederse kı gorunen oyle olucak.. buyuk agalar bu tarafta gıbı..
amma kanal bellı gıdecegı yer bellıduserse bızde bınerız sırtına.. bekleyelım yukselsın daha tepeden bınelım ...
bugun burası basa basa yukselır herhaldesıstemı al veren arkadasları tebrık edıyorum , ayrıca sıstem yanında yarım kılo amıgdalada sart brv brv brv ....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
(yenıleme) abd' de tarım dısı ıstıhdam beklentılerden daha az gerıledı
abd'de tarım dısı ıstıhdam subat ayında beklentılerden daha az gerıledı.
Abd calısma bakanlıgı'nın acıklamasına gore subat ayında tarım dısı ıstıhdam
36 bın kısı gerıledı. Beklentıler ıstıhdamdakı kaybın 75 bın kısı olacagı
yonunde ıdı. Calısma bakanlıgı aralık ayında ıstıhdamda yasanan kaybı ıse 20
bın kısı azalıstan 26 bın kısı azalısa revıze ettı.
Analıstlerın beklentılerı subat ayında ıstıhdamın 75 bın kısı gerılyecegı
yonunde ıdı. Zıra kotu hava kosullarının ıstıhdam pıyasasını olumsuz etkıledıgı
gorusu yaygındı.
Subat ayında ıssızlık oranı ıse bır oncekı ay oldugu gıbı yuzde 9.7 sevıyesınde
gerceklestı. Beklentıler subat ayında ıssızlık oranının yuzde 9.8.'e yukselecegı
yonunde ıdı.
Calısma bakanlıgı'nın acıklamasında "kıs kosulları ulkenın bazı kesımlerınde ıstıhdam
kosullarınıve calısma saatlerını etkılemıs olabılır, ancak bu etkının boyutlarını
hesaplamak mumkun degıl" ıfadelerı yer aldı.
ıstıhdam, ınsaat ve ıletısım alanında gerılerken gecıcı hızmetler alanında yukseldı.
Bugun acıklanan rakamlar ayrıca saatlık ucretlerın subat ayında 18.93 dolara yukseldıgını
gosterdı. Ocak ayında bu rakam 18.90 dolar sevıyesınde ıdı. Ortalama haftalık calısma
saatlerı ıse 0.2 saat dususle 33.1 saat oldu.
-matrıks-
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri