zisd...
62400 mü yoğ, yoğ isem 650 mi,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sevgili kardeşim, benim yazdığım "politika ile alakası yoktur" cümlesini anlayamamışsın. (iyimser olarak bakmayı tercih ettiğim için anlayamamışsın dedim)
fişlemeyi ben değil sen yaptın.
ben iki kişiyi göndereceğimi söyledim, isim verdim.
sen kategorize ediverdin hemen.
isim: Bülent Arınç kategori: AKP'li.
isim:İbrahim tatlıses kategor:kürt.
ben 10 tane daha isim saysam, hepsini fişlersin sen eminim.
aslında mesela bi Deniz Baykal desem mi, nasıl (yontarak) kategorize edeceğini acayip merak ettim. gönderilecekler içinde olduğunda sizin bakışınızla ne sıfata bürünecek mesela.
bu konu ile ilgili son mesajımdır. bu kadar açık, net, sade, tane tane olan bir mesajı dahi anlayamayıp da cevap olarak az önceki alıntı türünden mesnetsiz bir mesaj atan herhangi bir kimseye cevap vermeyi uygun bulmazsam alınmayın lütfen.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
benim lap top, alış veya satış geldimi, ses yapıyor, o yüzden cisteme pek bakmıyorum, uğulduyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
melaba, kola var mı...üwww
yeap eski zeyans odasında 24.02.10, 13:08 zamanında attıımm 5 dakkalık
alttaki olan yani
http://www.voborsa.com/forum/showpos...stcount=154564
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
makas 600 puvan, teorik 200 puvan, yani adam bizi yuvarlak 500 puvan aşağıdan cortlatıyor,.....
sevgili yavuzhan ve sevgili seyyah hoşgelmiş..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri