avrupadan faiz kararları gelecek py maliyet düşürmek için aşağılara çekebilirler
avrupadan faiz kararları gelecek py maliyet düşürmek için aşağılara çekebilirler
Astatin senin resim başımı döndürdüAstatini derviş elbisesiyle lunaparktaki dönen balerinde görmüşler antreman yapıyormuş
Unlimitted ralli bugün mü?
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
yorum yok long devam sıkıldım![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Sarkoz: Devletın hıssedar oldugu sırketlerde sesını daha ıyı duyurmasını ıstıyorum
-matrıks-
|
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ben 60 dakkalıga uyuyorum ondan longum
emme uzun zamandır 5 dakkalık sibobu vermeyordum buyruns
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ben de fişlemek nasıl bişey diye merak ediyordum.
demek böyle bişeymiş.
isim/kategori.
hmm.
ben de hep "sizin gibiler" gibi olabilmek istemişimdir...
"sizin gibiler" kısmına da bi fiş rica edeyim?...
demokratikleşme mevzusuna gelince. bak bu konuda ben de fazla konuşmak istemiyorum.
son söz: doğru tektir. yanlış, bin şekle girer!..
selametle...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
14:45 ecb faiz kararı var... değişiklik beklenmiyormuş..
aşağıda 775-650 yukarıda 63000, 63325....bence önce bir aşağı 650 yoklaması olması muhtemel
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri