selcuklu patrım
11 bardada
yo yo lo de
patromz
selcuklu patrım
11 bardada
yo yo lo de
patromz
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
tatsız olaylar mı oldu ki,millet terk etmiş..
gitmeyin..birlikte kuvvet doğar..gidersek palaya puan kazandırmış oluruz..
Aynısı olmasın üwwww.
Bu arada TV de dün bir programda, Taraf gazetesi yazarlarından biri vardı. Kendinden çok emin bir şekilde, Mart sonunda AKP ye kapatma davası açılacak, şu an iddianamenin ulaştığı sayfa sayısı da 1240 falan dedi...
Yaklaşık 1 ay önce, hükümetin apar topar anayasa değişikliğini gündeme almasını, (seçimlere 1 yıl kalmasına rağmen), parti kapatmayı zorlaştırıcı maddelerin öncelikle eklenmesinin planlandığına dikkat çekerek, bunun bir kapatma davasını etkisiz hale getirme atağı olabileceğini yazmıştım. Hala da öyle düşünüyorum. Anayasa değişikliğinin referanduma gitmesi ise ayrı bir konu.. Referanduma tam olarak nelerin sokulacağı da önemli ama;
AKP+BDP+BBP gibi bir oy tabanının %50 ler civarında olacağını düşünürsek, referandum AKP için mecburen alınması gereken bir risk olabilir. Ama yabancı yatırımcı için öyle bir zorunluluk yoktur. Kaldı ki, AKP nin ciddi oy aldığı büyükşehirlerde ve iç anadolu ile karadeniz'in görece daha milliyetçi bölgelerindeki oylarında da bir düşüş olması da ihtimal dahilindedir.
Şimdi PALA, son bir huruç harekatı mı yapacak yukarı yoksa, yallah deyip basacak mı döncekse nerden dönecek sorularının yanıtını bilmediğimiz için, disiplini elden brakmamak gerekir.. Los Palavros ve Del Amigos'larla yapılacak işlemler zarar yazar...azar azar
ulem millet gitmeye ne meraklı heee...
dolmuş herkes demek ki.
neyse, dinlenip dönmeleri umuduylan.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
On the way
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Asti Patron bu son sistemin sanırım MPR ?
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
ula bu altın harbi arızalı bişe.
son derece kısa yoldan zengin olma veya tez elden para batırma mevzusuna bire bir!![]()
aps hergün artı 8.000-12.000 lerde....maşallah..bu demekki okkalı hareket bizi bekler.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri