şubat ve nisan vade başı pasta rica ediyorum..
yok forumca gideceğiz dedik ya asti..
ayıp ediyon valla...
ahada liste....gelenler teşekürü tıklasın... hahahah
mbm, aykilic, Strategist, boz ayı, unlimitted, perfectt, borsacim, indregandi, raymonda, ATHLON, uufuk, abka, adalı54, tırtıl, mur@t, Kennym, SaNCaKTaR, thracian, EMEKDAR, borsa8447, juliano, last trader, citiwan, hexa, daylight, YAVUZHAN, Sekube, elmas, Javacheff!, men, elstock, onal, feridunabi, Kanaatkar, tutku, hilmi, vobran, al bundy, Toledo, liti, kiwi, suphisezar, pammin, maşuk, yukcel, zekican9, kimseo, minyas22, abdullah yıldız
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
birkaç gündür bazı forumlardan mail alıyorum....
bizim foruma gel gibilerinden......
başka arkadaşlarada geliyormu....merak ettim.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
senin yine iyi...bi ara iş gereği türki cumhuriyetlere gidiyoruz kazakistan, türkistan, azerbaycan, v.b. karışık... sık sık..hangisiydi hatırlamıyorum... polis molis güvenlik işlerinde hala ruslar var.. rus türk karışımı bir bağyan polis vardı kontrolde...bize şöyle bir soru sordu " yar**k bulunur mu"......ben bir tarafdan içimden "olmaz mı" diyorum ama aynen yanımdaki patron gibi şok olup kalmış durumdayız..birbirimize baktık...kadın tekrar, işaret parmağını ileri geri kırarak "yar**k " dedi...biz heykel olduk kaldık..sonra sıradaki bir adam geldi, silah var mı diye soruyor dedi gülerek....o kelime orada silah demekmiş...
![]()
ve de hepsi aristokrattır slav kadınlarının...bakarsınız forumcak orada sistem neyin geliştiririz...saatlik ama...al -sat veren)
--Eksiklik Kendi Özümde--
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
*YUNANİSTAN, "ALMANYA'DAN SAVAŞ TAZMİNATI KONUSUNDA DAHA UZLAŞILMADI"
eski defterleri karıştırıyo yunanistan , belki bikaç kuruş alacak buluruz diye ... abavv bunlar hakkaten topu atmışlarueheuh yakında bize bile gelirler izmirden ayrılırken bıraktıgımız kap kacagın hurda değerini istiyoz diye
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri