Başbakan Erdoğan'a ayakkabı fırlattı
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13877427.asp?gid=229
Başbakan Erdoğan'a ayakkabı fırlattı
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13877427.asp?gid=229
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
İyi ve ya kötü seversin sevmessin TÜRKİYE CUMHURİYETİ başbakanı na ayakkabı atılacak ve buna sevinilecek çok ayıp bir şey bu.
Ben şahsen RTE yi sevmiyorum ama o ayakkabı ona değil bana atılmıştır,ve şunuda biiyorum rte yi sevmeyen ler bu olaya gülmüştür,gülenerede yazıklar olsun
bi pkk lının Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına ayakkabı atmasının savunulacak hoş görülecek hiç bi tarafı yok. Sevilir yada nefret edilir yaptıklarını eleştirir karakterini yapısını beğenmessiniz bu doğaldır ama aldığı sıfata (Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı) Saygı duymak zorundayız...
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Bende kendi görüşümü söyleyeyim. Ama lütfen bu olay hakkında yazılanlar kavgaya dönüşmesin ve mümkünse seviyeli tartışma topiğinde olsun.
Benim dünya görüşüm de Başbakanın veya AKP nin temsil ettiği görüşle çok da uyumlu değildir. Ancak burda konu o değildir. Başbakan, kişisel gezide değildir, orada Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil etmektedir. Serserinin bu hareketi tasvip edilecek bir hareket olamaz. .. derim ben...
BANGA mühim
ayakabı atmak artık demode oldu.
Bush efendiden sonra önüne gelen birbirine ayakkabı atar oldu.
Yazık.
başbakana yazar kasa atıldığınıda hatırlıyorum.Ama moda olmamıştı.
Genel kurmay başkanı
hala daha genelkurmayda
kontrol bende diyor.
bu gece çok uzun olacak arkadaşlar
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri