Daha dur,daha dur...yenilen hurmaların,nasıl tırmaladığını görmedik...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Usandım artık histemle takılmaktan![]()
çabuk sistemle takılmam gerekkkkkkk histemle kazanıyorsak sistemle kimbilir ne olur
![]()
StOp KafADa DeğİL, bORsAda OlMAlı...
benı de ayın ters ındıkatoru sec aga.. ben bole bahtsızlık gudubetlık gormedım yaf.. bu ne nasipsizlik yaf..
ben poz alınca fırlayan bır pıyasa ben kapattıktan 1 saat sonrada gocen bır pıyasa.. hep aynı.. *.* nıe bu gocen pıyasa benım kapatmamdan once baslamıyo bunu merak etmeye basladım.. yahu hep aynı hep aynı...
yok yaf oncelıkle ınsanda nasip olucak.. dot kısmetten cıkınca efg den gelıyo bıseylerehh demek kı benım hıstemın artık herhangı bır sekılde pıyasayla uyusma sansı yok.. bu nedenle belırlı parametrelerın harıcınde aldıgım hıcbır poz kazanc getırmeyecek.. piffff agamısın palamısın *.* senın zaten vade sonu oynamıyom *.* dıger vadeye kadar cezalandırdım kendımı
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
tşk. sayın yavuzhan
Çok Uzman
bak bı benım mesajları oku ıbret alılk 2 ay hıstem işe yarıyordu ancak algını bi kere bazarlarsa zor toparlarsın.. bıran once sıstem olusturmaya bak .. guzel deneyım kazandıktan sonra hıstem trade et burdakı cogu kısı cok tecrubelı ustadlar.. demedı deme.. bıde cok guzel bı baslık var forumda onu mutlaka oku..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri