bi partide 65500 den short !
bi partide 65500 den short !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Yo Yo L D
10 dk sonra saatlik kapanış gelcekü boyle gapanırsa ld
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
15 liğe geçtim, yakın takip için, 65625 direnç,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
YYSD........ye ye se de...
BANGA mühim
yunan borsası yukarda.................
o zaman dax..ve cac ..düşmeli.......
düşmez ve dahi çıkarsa yalandır.............
dow..un günleri sayılı.......
o zaman bozz bunları bozar.........
ha ha haaa....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
bazen resmin tamamını görmek için birkaç adım geri çekilmek en güzeli derim hep. resmin dibinde durunca, resmin birkaç santimetrekaresini görebiliyoruz ancak.
bugün pozda olmayınca, bunu uzun süredir yapmadığımı farkettim.
geri çekildiğinde herşey o kadar berrak görünüyor ki...
25-50 puanlarda kaybolmaktan bunu farkedemiyoruz bir türlü...
vay anasını...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
525 puan teptik bakalım...noolucak?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ha bu arada, visa reklamı başlıyor.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
fdowun cuma kapanıştan şu ana kadar +75 puanını yedik...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri