ne oldi pala ......
yok mu başka not arttıran ............
voborsa rating şirketi ......AAA yapacak...gel yavrum gel.........
ha ha haa........................
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
65 altında lönk düşünebilirim, yere seçmedim henüz, 64 altında fuul cörtüm zabah demiştik,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
65250 short !
ortalama taciz edildi..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
175 gapandı...
--Eksiklik Kendi Özümde--
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bir kitapta okumuştum, piyasa önemli haberlerden hemen sonraki çubuğun altına geri gelirse acımayın short'ların babında birşey diyordu. Bu bizim için 64.050 demek. Yuvarlatalım, 63.975 olsun.
Özetle tamamen katılıyorum. O seviyelere inersek ki bence ineceğiz, ondan sonra çok sağlam şelale gelir, 6xxxx'li rakamlara bu hafta elveda deriz gibime geliyor...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
65.600...yukarı geçilmeden longlara vir cacık olmazzz.......
cacık olsa 65.600 yukarı geçilse..66.000....66.200 kadar cacık olur....
mavişşşş kızım hazırlan..............
sıra sende..............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
akbank ve efg bi fırıldak çeviriyor ya bugün hayır olsun bakalım..?
dow saati yaklaştıkça vobta 65 altı stresi başlar..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
tepki ve tersyüz gelebilir,...........son işlemim poz cört azltmak yönünde oldu, 300 yeresinden
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri