ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
galiba düşüyoruz......
uşağlar kara geçtim....65.900 maliyet.....
bu kaddar dayak ..bu kadar işkenceden sonra......
sıra bende...................
oyacam bu palayı...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
şiddetle lanetliyorum..begen begenme hiçkimse 14 milyon oy almış,34 milyon vatandaşın onayını almış(ailelerle birlikte) bir başbanakan bunu söyleyemez.askerlik nöbetinde ''adi başbakan'' parolası kullanamaz..deniz baykala da ,bahceliye de...bu kişiler milli iradenin(halkın) temsilcisidirler...hatta çoban ahmede bile kimse bunu diyemez...mutlaka ordu reformu gerekli...
http://www.milliyet.com.tr/-adi-basb...t.htm?ver=9724
belgenin orjinali;gazetelerde var..haber sahih ...
strocum benim sislerden biriylen seninki tüm zinyaller aynı, bu kadar olur,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ahada, Fxci longşayneleri saldırıya geçti
BANGA mühim
Artur buraya eller havaya..........
Artur ayuların ayusu.........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
abkem inanma sen onlara uzak dur bu taraf tayfasından,.......tsk da böyle şeyler olmaz,...........tsk bunalrı yapmaz,...kuşkun olamsın, bir tarafa tsk yı koy, bir tarafa trafı koy terazide, taraf bu gün var yarın yok, abkem,.......sırası gelince atlantiği bile koşarak geçer abkem,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 konuk)
Yer imleri