Sayfa 12792/13018 İlkİlk ... 11792122921269212742127821279012791127921279312794128021284212892 ... SonSon
156216 sonuçtan 153.493 ile 153.504 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Papazın Çayırı
    Teşekkür Teşekkür 
    44.228
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28.474
    Toplam Teşekkür
    8.404 Yazısı Teşekkür aldı

yataylık için bu seviyeler müsait
    Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..

sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..

2. 2 Kullanıcı The Tatar tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Astatin patron, senin "hızlı sistem yap, breakout bantlarıyla hatalı sinyalleri filtrele" fikrini ben de denedim, canavar gibi çalışıyor. Ben de şaştım kaldım. Bunca yıldır bu işle uğraşırım, gün içi oyun için yatay piyasa belasına karşı bundan daha iyi yöntem görmüş değilim. Paylaştığın için teşekkürler...

Ekte ilk denemem var. Cuma da çalıştı, bugün de çalışıyor. Yalnız belki bant süresini 9:45'den 10:05'e çekmek anlamlı olabilir. DAX açılışını da içeri almak için. Bugünkü ilk yukarı hareketteki gibi fake breakout'ları engelleyebilir.
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    • Dosya tipi: gif sis.gif (37.7 KB (Kilobyte), 124 views)

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

4. 3 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Getiri eğrisi hangi zaman aralığından başlıyor patron? Tüm veriler mi (2006 ortasına kadar) yoksa sadece 2010 falan mı?
    patroş 2010 olsa tek galdıraça daha ne isterüm emme deel 2006 ortasından
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

6. 3 Kullanıcı fXci tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vadeye 4 gün kalmış -900 makas...biraz ilginç...

Herşey ilginç zaten...

Beyinlerimiz uyuşmuş,gözlerimiz kör olmuş,duygularımız körelmiş...

Binmişiz bir alamete,gidiyoruz................................. .....................................

Allah sonumuzu hayretesin....
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

8. 6 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

İlginçtir, bu sefer haberden önce az sonra yükseleceğini çok belli ettiler. Buradaki ekran görüntülerinden gördüğüm kadarıyla saatlikler dahil birçok sistem önceden AL vermiş. Benim histemim de sert AL sinyali çakmıştı. Genelde bu kadar belli etmezlerdi...
    kesinlikle haklısın ama, şu fark var, ben dalga boyunu 1000 puvana ayarladım, bu kılçıksız analiz gereği, o gün beklentim şöyle idi, 63500 yeresi al, 64650 yeresi sat şeklinde, nitekim flat girdiğim güne long yönünde baişladım, 500 ve 425 alıp, 775 teslimat yaptım, 925 satım 725 teslimat yaptım, beklemede olan alışlarım 63150, 325, buna karşılık satışlarım 63950, 64150 yerssinde ve 64650 ye kadar pramit yapark cört yönündeydi, yumuşak karnımız ise iskanto faiz artırımı olduğundan boynumuz kalınlaşmıştı, çünkü macroda bunun anlamı coni de ve bizde farklıydı, ...bir kez daha 500 yeresini hissetmek istiyordum long olabilmek için, ve sürekli soygun buna uygundu, o yüzden alım sinyallerini kale almadım, çünkü 64650 ye kadar cörtten sonra py nin aşağı kayacağına inanmıştım, işte bu avlanma yeremimiş, çünkü onlarda s&p yi hazırlamışlar öleki, tepeden basışları 66200 den oldu, ve 65375 e kadar bastılar, ve
    ikinci tura geçtiler, hızlı hareketle imkan tanımadılar, zaten donma yüzünde yaklaşıkon dakika ekran la uğraştım, sağlık olsun, bu nedenle bir şarjörleri kaldı diyorum, yani py ler tekniğe şükür kavuşacak yakında, bu bizim esas para kazanacağımız yereler olacak, imf kaldı geriye , tek şarjör ve 30 luk, ratinler 20 likti,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

10. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    11.743
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.176
    Toplam Teşekkür
    694 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    annatabildimmi,....
    teşekkürler üstad dediğini ; ''uzlaşmanın yönü şu an için 65375 desteğine bağlı olarak yukarı yönde, 65650 ve 65375 iki önemli yere'' dikkate alıyorum.- nokt atışlarına hayranım indregandihaddim olmayarak bi de bişey diyecem üstad sen bence yayılma yapma zaten en düşük maliyetleneceğim dediğin noktayı görüyor boşuna yukarıdan maliyetleme palanın işine gelen haberler müstesna

12. 4 Kullanıcı sadberk22 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür
    3.565 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SaNCaKTaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırak kennyy az ahlaksız olsunlar...
    olsunda bıze poz kapattırana kadar ızdırap verıp sonra gocmesıne sınır oluyorum .. yaf sankı pıyasa ky ye endexlı arkadas nasıl bı ayarlama nasıl bı zamanlama bu.. şaka gibi ortada pıyasa fılan oldgunu dusunmuyorum artık.. boyle bı arz talep dengesı olusabılecegını sanmıyorum..
    öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..

14. 1 kullanıcı Kennym tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Astatin patron, senin "hızlı sistem yap, breakout bantlarıyla hatalı sinyalleri filtrele" fikrini ben de denedim, canavar gibi çalışıyor. Ben de şaştım kaldım. Bunca yıldır bu işle uğraşırım, gün içi oyun için yatay piyasa belasına karşı bundan daha iyi yöntem görmüş değilim. Paylaştığın için teşekkürler...

Ekte ilk denemem var. Cuma da çalıştı, bugün de çalışıyor. Yalnız belki bant süresini 9:45'den 10:05'e çekmek anlamlı olabilir. DAX açılışını da içeri almak için. Bugünkü ilk yukarı hareketteki gibi fake breakout'ları engelleyebilir.
    Löp Löp kontrat olsun börtföyüne eklensin teprik ederim...
    ps; fake breakout diye bir şey yoktur, doğru seçilmemiş band vardır
    Şaka bir yana; her işlemi karlı sistem diye bir şey yok..arada feyk yiyebilir. orda uğraşılması gereken şey, feyk yememek değil, feyki yedikten sonra en kısa sürede uyanmak ... yok yok histemdne bahsetmiyorum... misal; artı gapli günlerde, alt bandı biraz yukarı çekmek (ama neye göre hangi formüle), eksi gapli günlerde ise, üst bandı biraz aşağı çekmek (ama neye göre hangi formülle) çok şık ve basit bir yanıtı var bence.. aslında gözünün önünde çoğu kez, grafa bakınca..deyip ipucunu vereyim ve bu konuda ebediyen susayım...(yaklaşımın gerekçesi ; bandlar neredeyse hiç, aynı seans içinde peşpeşe iki kez feyk yememiş..yani iki kere üst üste feyk yenmiyorsa, gap li günlerde ben bandların ters yönde olanını neden hala sabit tutayımki.....şşşşşşş)
    BANGA mühim

16. 3 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Kennym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olsunda bıze poz kapattırana kadar ızdırap verıp sonra gocmesıne sınır oluyorum .. yaf sankı pıyasa ky ye endexlı arkadas nasıl bı ayarlama nasıl bı zamanlama bu.. şaka gibi ortada pıyasa fılan oldgunu dusunmuyorum artık.. boyle bı arz talep dengesı olusabılecegını sanmıyorum..
    EMEKTAR dostum cevabını vermiş sanırım

Alıntı EMEKDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Binmişiz bir alamete,gidiyoruz................................. .....................................

Allah sonumuzu hayretesin....
    Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!

PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası

18. 3 Kullanıcı SaNCaKTaR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sadberk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler üstad dediğini ; ''uzlaşmanın yönü şu an için 65375 desteğine bağlı olarak yukarı yönde, 65650 ve 65375 iki önemli yere'' dikkate alıyorum.- nokt atışlarına hayranım indregandihaddim olmayarak bi de bişey diyecem üstad sen bence yayılma yapma zaten en düşük maliyetleneceğim dediğin noktayı görüyor boşuna yukarıdan maliyetleme palanın işine gelen haberler müstesna
    saberk bu yöntem çok para yapıyor, bu s&P bu olur arada, sürekli soygun yöntemi ile 35 000 punandaydım s&p ye kadar buna yapcağımız bir şey yok, arada olur, önemli olan sürekli soyabilmek, araya yani sandık bölgesinden uzak durmak şart, bende sandık bölgesi 400-500 puvan civarında, her gün s&p yapacak halleri yok,......arada olur, sürekli soygundan sonra zaten full soyguna geçecem, bankalar kapanana kadar soyacam, soyacam,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

20. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Yeni 15dk sistemim "SAT a*" sinyali vermiş... Ağzı bozuk bir miktar, kusuruna bakmayın...

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

22. 6 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    11.743
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.176
    Toplam Teşekkür
    694 Yazısı Teşekkür aldı

65375e geldi pala ama bu geliş geliş değil duruma bakılırsa daha aşşağısını da gözüne kestirdi aşşağılık pala

24. 3 Kullanıcı sadberk22 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 konuk)