vob vahşileşti..uyyy..ayucuklar..yazık yaa..ü
vob vahşileşti..uyyy..ayucuklar..yazık yaa..ü
cümleten günaydın arkadaşlar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
beter olur inş, insider ve yalancalığı ağır öderler, batsınlar, ellerindeki malı verecek adam bulamasınlar inş,.........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ahanda VOB gevşemeye başlamış.
birazdan bi not artırım açıklaması gelir.
"son dakika, flaş flaş flaş, öğretmeni alican'ın sözlü notunu 6'dan 7'ye yükseltti"
VOB: 70 bin!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
fdji 10 dakkalıkta tehdit ve soğuk ter yeresinde, batar inş,......
Ayu arkadaşlar için elimden gelen sadece budur.. Ben filatos doritos devam..erken kapattığım için longları kaçan 1500 ek kara üüwww diyorum... histemleri tarihe gömelim..1 milyon çiçek açsın
;
BANGA mühim
küskü on the way, çapı belli deyil,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri